Een interview met de Duivel

Na mezelf een weg te hebben geforceerd in het bewustzijn van de duivel,

begon “De SuccesDokter” het onwillige interview met vragen

die niet konden worden omzeild …

 

SD: Ik heb de geheime code ontdekt waarmee ik je gedachten kan oppikken. Ik ben hier gekomen om een aantal duidelijke vragen te stellen. Ik eis dat je me direct en eerlijk antwoord. Ben je klaar voor het interview Mr. Devil?
D: Ja ik ben er klaar voor, maar ik eis dat je mij met meer respect aanspreekt. Tijdens dit interview spreek je me aan met  “Uwe Majesteit”.

SD: Met welk recht heb jij een Koninklijke respect te eisen?
D: Je moet weten dat ik controle heb over 98% van de mensen van jouw wereld. Denk je niet dat dit mij het recht geeft?

SD: Heb je bewijs van deze claim?
D: Jazeker, ik heb voldoende bewijs.

SD: En waaruit bestaat dit bewijs?
D: Uit vele zaken. Als je antwoord wilt zul je me moeten aanspreken met “Uwe Majesteit”. Sommige dingen zul je begrijpen, sommige dingen niet. Om mijn standpunt te krijgen, zal ik mezelf beschrijven en de valse notities die mensen van mij en mijn verblijfplaats hebben corrigeren.

SD: Vooruit dan, Uwe Majesteit. Begin me dan te vertellen waar je woont. En beschrijf me dan jouw fysieke verschijning!
D: Mijn fysieke verschijning? Wel, beste SuccesDokter, ik heb geen fysieke lichaam. Ik zou worden belemmerd door dergelijke bezwaren zoals jullie aardgebonden wezens denken te leven. Ik besta uit negatieve energie en ik woon in de geest van de mensen die mij vrezen. Ik bezit ook iedere helft van elke atoom van fysische materie en elke eenheid van geestelijke en mentale energie. Misschien zul je me beter begrijpen als ik zeg dat ik het negatieve gedeelte van ieder atoom ben.

SD: Oke, ik begin me een voorstelling te maken. Je zegt eigenlijk dat zonder jou er geen wereld zou zijn waarin we lijken te leven, geen sterren, geen elektronen of atomen, geen menselijke wezens, niets. Is dat correct?
D: Waar! Helemaal waar.

SD: Maar als je alleen de helft bezit. Wie bezit de andere helft dan?
D: De andere helft is in bezit door mijn oppositie.

SD: Oppositie? Wat bedoel je?
D: Jullie aardgebonden wezens gebruiken vele termen. Je ware zelf, de heilige geest, je hart, je intuïtie, allen afkomstig van de bron van oneindige intelligentie en liefde. God zoals jullie het noemen.

SD: Dus jij hebt dus controle over de geest van 98 uit iedere 100 mensen. Dat zei je zelf. Wie creëert alle ellende dan op deze 98 procent duivelgecontroleerde wereld als jij het niet bent?
D:  Ik heb niet gezegd dat ik niet de veroorzaker ben van alle ellende en lijden op de wereld. Het is mijn zaak om de negatieve kant van alles te vertegenwoordigen, inclusief de gedachten van jullie aardgebonden wezens. Hoe zou ik anders de controle over mensen kunnen hebben. Mijn oppositie controleert positieve gedachten. Ik controleer negatieve gedachten.

SD: Hoe kan je de controle over de geest van mensen krijgen?
D: Oh, dat is makkelijk. Ik beweeg me in, en neem bezit over de ongebruikte ruimte van de geest en hersenen. Vervolgens zaai ik de zaden van negatieve gedachten in de hoofden van mensen, zodat ik de ruimte kan innemen en contoleren.

SD: Je moet vast vele trucs en apparaten hebben om de controle te behouden? Ga verder en beschrijf me jouw sluwe trucs, Uwe Majesteit.
D: Eén van mijn slimste apparaten voor mind control is angst! Ik plant de zaden van angst in de geest van de mens, daar kunnen ze groeien en verder ontkiemen. De zes meest effectieve angsten zijn: de angst voor armoede, de angst voor kritiek, de angst voor ziekte, de angst voor het verlies van liefde, de angst voor ouderdom en de angst voor de dood. Mijn grootste wapen is armoede. Met opzet ontmoedig ik mensen om materiële rijkdom te verschaffen. Want armoede ontmoedigt men om te denken en dat maakt ze een makkelijke prooi voor mij. Mijn 2e beste vriend is ziekte. Een ongezond lichaam ontmoedigt denken. Daarvoor heb ik talloze slaven (de Westerse Elite) die mij helpen om controle te krijgen over de geest van de mens.

SD: Wie zijn je grootste vijanden?
D: Mensen die hoop hebben, onvoorwaardelijke liefde, mensen die voor zichzelf denken, maar daar zijn er niet veel van whahaha. Vertrouwen, optimisme en alle andere positieve factoren. Mensen zoals Socrates, Confusius, Emerson, Abraham Lincoln. En jij doet me ook geen goed trouwens.
SD: Wat is je krachtigste mind control apparaat momenteel?
D: Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Ik heb zo veel verschillende trucs. Op dit moment probeer ik een nieuwe Wereld Oorlog te ontketenen. En mijn vrienden uit Washington (voornamelijk de Rothschild familie) helpen mij om Amerika te betrekken in de oorlog. Mijn favoriete apparaat is wat jullie massa angst noemen. Ik gebruikte dit apparaat succesvol tijdens de Wereld Oorlog in 1914. lk gebruikte het voor de economische depressie in 1929. En uiteraard ook tijdens de 2e Wereld Oorlog. Je kan zien hoe ik in de buurt kwam van wereldheerschappij –hetgeen ik mee aan het worstelen ben sinds duizenden jaren. Maar nog nooit ben ik zo dichtbij geweest. En wat helemaal ongelofelijk is, is dat jullie hersenloze slaven er nog steeds intrappen. De media is één van mijn grootste trucs. Niets van wat jullie zien is maar enigszins accuraat en wordt alleen gebruikt ter manipulatie van jullie denken. Ik laat jullie met vingertjes wijzen naar verschillende groeperingen terwijl op de achtergrond mijn plan voor totale wereldheerschappij in volle gang is. Eerst de Noord-Afrikanen, toen de Oostblokkers en nu de Syriërs. En zonder dat jullie het in de gaten hebben komt mijn wereldheerschappij dichterbij. Ik kon oorlog voeren in Iran en Irak omdat hun centrale banken één van de weinige zijn die niet beheerd worden door de Rotschild familie. Ik verspreid vervolgens angst via zogenaamde terroristenaanvallen zodat er een ‘reden’ is om een land binnen te vallen. Daarom heb ik Sadam opgehangen en Kadafi neergeschoten. Hahah, en nog steeds geloven jullie in toeval?!

SD: Zo is het genoeg met je grote mond! Het feit dat veel mensen ‘slapen’ wil niet zeggen dat ik toesta dat je zo minachtend over ons praat. Dus stop met uitdagen en begin met opbiechten. Wat is je grootste wapen?
D: Mijn grootste wapen bestaat uit 2 principes. De eerste principe is de principe van gewoonte. Met name de gewoonte om te ‘zwerven’. Wanneer een persoon begint te zwerven op een bepaald onderwerp loopt hij recht op de poorten af van wat jullie de ‘hel’ noemen. Met zwerven bedoel ik mensen die nooit voor zichzelf denken. Mensen die toestaan beïnvloed te worden door de omstandigheden buiten zichzelf. Ze leven hun leven zoals het hun ‘overkomt’ terwijl ze dit zelf creëren met hun gedachten. Dit doen ze door voornamelijk niet te denken (leven op de automatische piloot), ze hebben vaak verschillende meningen maar geen van deze meningen zijn van hen zelf. Ze weten niet wat ze willen van het leven en werken alleen voor een bestaansniveau. Als je dat leven wilt noemen. Hierdoor zijn ze mentaal zwak en kan ik makkelijk negatieve ideeën in hun geest planten.

SD: Ik denk dat ik nu wel ongeveer begrijp wat je met de term ‘zwerver’ bedoelt. Vertel me de exacte gewoonten waarmee je mensen tot een ‘zwerver’ maakt. Begin maar eerst met vertellen wanneer en hoe je controle neemt over de geest van een persoon?
D: Mijn controle begint al wanneer de eigenaar van de geest zeer jong is. En soms zelfs voor de geboorte door de geest van de ouders te manipuleren. Soms ga ik nog verder terug en maak gebruik van wat jullie aardlingen ‘fysieke erfelijkheid’ noemen. Hiermee geef ik ze de zwakke punten mee van hun voorouders wat niets meer is dan een set ‘geloven en overtuigingen’. Hierdoor beperkt de mens zichzelf. Na de geboorte maak ik gebruik van wat jullie ‘omgeving’ noemen. De relatie tussen de fysieke omgeving en het gedrag van mensen. Dit is waar de principe van gewoonte begint, zodat op latere leeftijd jullie altijd de schuld van jullie ongelukkig ‘leventjes’ kunnen leggen buiten mij en jullie zelf. Jij hebt het redelijk omschreven op je Facebook in het stuk ‘De verschuiving van het Ego naar je Ware Zelf’. Ik voer de geest met dergelijke gewoonten en overtuigingen waardoor ik complete controle krijg over de geest.

SD: Noem de meest voorkomende gewoonten waarmee je de controle over de geest krijgt.
D: Dat is één van mijn slimste trucs. Ik creëer gedachten in de geest van mensen waarvan ze denken dat het hun eigen gedachten zijn. De meest nuttige voor mij zijn angst, bijgeloof, gierigheid, hebzucht, lust, wraak, woede, ijdelheid en gewoon luiheid. Door één of meer van deze dring ik de geest van de mens binnen op elke leeftijd! Maar ik krijg de beste resultaat wanneer de persoon nog jong is, voordat hij/zij geleerd heeft hoe ze deze 9 negatieve deuren kunnen sluiten. Door gewoonte kan ik die deur voor altijd op een kier houden. Het is niets meer dan gewoonte en vrijwel niemand weet deze negatieve gewoonten te transformeren naar positieve gewoonten. Hierbij krijg ik hulp van ouders, de matige vorm van educatie die jullie hebben, farmaceutische- en voedingsindustrie en nog veel meer hahahah…..

SD: Weet je, jouw naam bracht vroeger een rilling door mijn lichaam. Maar nu niet meer Mr. Devil. Of moet ik zeggen Mr. EGO!
D: JIJ BRUTALE!!!!! Ik waarschuw je… Vertel deze trucs niet verder. Als je dat doet zul je ervoor gehaat worden door mijn medewerkers die mij helpen met deze trucs. Als je dit publiceert, zul je verbannen worden door het publiek, scholen en spirituele leiders. Ouders zullen het verbergen  voor kinderen en miljoenen zullen je haten door dit te schrijven.

SD: Maak je niet druk om mij EGO. Bovendien controleer je al lang niet meer 98% van de bevolking. Daar zijn in de loop der jaren al een paar procent van af gesnoept. En ik blijf mijn steentje bijdragen om dit percentage de verhogen. Liefde zal overwinnen! Ik ben nog niet klaar met jou EGO. Ik zal je voor nu laten rusten en dit interview afsluiten. Maar je hebt niet met de eerste de beste te maken, vergeet dat niet. Ik ken je trucs. De volgende keer wil ik dat je meer bekend over jouw medewerkers in deze wereld en hoe je het slavensysteem waarin we leven controleert en werkende houdt!
D: Grrrrrr………..

 

Donwload hier mijn gratis e-book: “De kracht van je gedachten”

Leave A Response

* Denotes Required Field