Welkom bij de Conscious Cacao Party 

Chocolade + ceremonie... Als je deze 2 woorden combineert ontstaat er een eeuwenoude magische ritueel om verliefd op te worden. Een cacao ceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent.

Geef me een aantal uurtjes van je tijd en ik breng je terug naar je natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, in het hart en in verbinding met jezelf en de ander.

Een moment voor jezelf, naast je gehaaste leven. Essentieel, want veel hoofdwerk en drukke banen leiden tot opgehoopte spanning, fysieke en mentale blokkades.

Tip!
De cacaoceremonie is ideaal voor teambuiding, het versterken van familiebanden en vriendengroepen. Je kun me hiervoor inhuren op locatie of een privé ceremonie organiseren. Neem contact op voor meer info. 


 

 • Waarom zou het goed voor je zijn om deel te nemen aan deze cacao ceremonie?
 • Heb je het idee nooit goed genoeg te zijn of het nooit goed genoeg te doen?
 • Heb jij moeite met keuzes maken?
 • Weten wanneer actie te ondernemen en wanneer niet, wanneer naar je hoofd te luisteren en wanneer naar je hart?
 • Kun je je gevoelens delen met anderen?
 • Of houdt je gewoon van dans en beweging?
 • Gewoon lekker jou ding doen, zonder voorwaarden, zonder oordeel!
 • Even echt tijd voor jezelf! Je leert grenzen aan te geven en kwetsbaar te zijn.
 • Het drinken van rauwe cacao op ceremoniële wijze heeft enorm veel gezondheidsvoordelen waaronder het verminderen , stress en angsten.
 • Je leert om je gaan staan voor wie je bent en je uit te spreken (te laten horen) in een groep. Door middel van sharings. Dit is heel krachtig!
 • Je leert om in contact te komen met je gevoelens, zeker je onverwerkte en onderdrukte gevoelens.
 • Dit en nog veel meer...
arrow
arrow

Welkom bij de Conscious Cacao Party - Een dynamische workout en meditatie in één adem. Gegeven door middel van een sacred ceremonie. Waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf vrij breken van lichamelijke, mentale blokkades en patronen in je dagelijks bestaan.

De cacao is een ware hartopener. Langzaam krijg je een warm gevoel in je lichaam. Je bloedstroming versterkt en je hart begint zich meer te openen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor je diepste gevoelens.

Maak kennis met jouw innerlijke man en vrouw...

We hebben allemaal mannelijke en vrouwelijk energie in ons. De vrouwelijke energie (gevoel, intuïtie, overgave, duisternis, niet-weten, binnenwereld) is eeuwenlang onderdrukt. Mannelijke energie (ratio, doelen, licht, strategie, buitenwereld) is de norm geworden. Naar mijn mening is dit de grootste oorzaak van disbalans in jezelf en de maatschappij.

Maar als deze twee in balans zijn, dan ben jij als mens in balans. Je voelt en weet wanneer actie te ondernemen, wanneer kwetsbaar te zijn, wanneer naar je intuïtie te luisteren, wanneer te creëren en wanneer te manifesteren. Hoofd, hart en buik zijn op één lijn…

De hoogste vorm van balans. Wanneer deze 2 energiën in balans zijn ontwaakt jouw ware potentieel!

We openen de ceremonie in verbinding en drinken de eerste ronde cacao. Tijdens het drinken neem ik je mee in een dankbaarheidsvisualisatie. Langzaam krijg je een warm gevoel in je lichaam. Je bloedstroming versterkt en je hart begint zich meer te openen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor je diepste gevoelens.

Om de schreeuwende monkey mind stil te krijgen is activatie van het lichaam nodig. Dus heb ik de cacao ceremonie die eerst voornamelijk op dans gericht was gecombineerd met bewust ademen, schudden, springen, dansen, geluid maken, gevolgd door fases van ontspannende (life) muziek en stilte.

Het lichaam zit vol opgehoogde spanning, door je gehaaste leven. Het blokkeert je natuurlijke energiestroom in je lichaam en dit heeft een negatieve invloed op je denken, je omgang met al je relaties en je hele functioneren. Het effect van de oefeningen is direct voelbaar in de vorm van meer ontspanning, vitaliteit en alertheid.

In de tweede helft starten we onder begeleiding van muziek met een body-scan-meditatie in beweging. Zodra je contact hebt gemaakt met ieder lichaamsdeel onderzoek je 5 kwaliteiten die in ieder van ons aanwezig is. Het onderzoeken van deze kwaliteiten gebeurd via verschillende dans ritmes. Voor wie is het? Het is voor iedereen die fysiek, emotioneel, mentaal of op zielsniveau in beweging wilt zijn. Het maakt niet uit wat je stemming die dag is: energiek, vermoeid, extatisch, lamlendig, alles heeft een dans en alles is welkom. Je mag simpelweg doen wat er in je opkomt en waar je zin in hebt. Misschien sta je wel de hele tijd stil of lig je op de grond. Het maakt niet uit! Er is geen goed of fout.

1.) Gevoeligheid (vrouwelijke energie) - In deze fase oefenen we dansend de kunst van het gevoelig en kwetsbaar zijn. Het helpt je om je eigen energie te volgen en trouw te zijn aan jezelf, luisteren en aandacht schenken aan je behoeften. Mannen en vrouwen die deze kwaliteit belichamen zijn soepel, flexibel, durven zich over te geven en vertrouwen op hun voeten om hen te leiden waar ze zijn bedoeld om te gaan.

2.) Kracht (mannelijke energie) - In deze fase oefenen we fysiek de kracht van mannelijke energie. Het is de toegangspoort tot het hart. Het is het deel in ons dat opkomt voor waar we om geven en van wie en wat we houden. Het is een leraar van grenzen. En het is de beschermer van onze gevoelige wezen. Mannen en vrouwen die deze kwaliteit belichamen zijn helder, verbonden met zichzelf en de ander en niet bang om hun hart te openen en tot expressie te laten komen.

3.) Overgave - In deze fase oefenen we fysiek de kunst van het volledig vrijgeven van ons lichaam - we laten het hoofd, de ruggengraat, de heupen en de voeten los en bewegen sneller dan we kunnen denken. Het transformeert je gedachte van 'ik kan niet' naar 'ik zal'. Het bevrijdt je van alle ideeën over wie je bent en geeft je een echte eraring om volledig vrij, intuïtief en creatief te zijn. Het is de toegangspoort tot je hogere zelf. Dit is de grote dans, de break free dance, de doorbraak!

4.) Transformatie - In deze fase vindt transformatie plaats. Het is de fysieke, energieke, emotionele en spirituele dans-wedergeboorte. We leren om mee te bewegen op de veranderingen van het leven. Aan alles komt een einde. Je lichaam, relaties, werk... Maar er ontstaat ook een nieuw begin. Deze fase verbindt je met je menselijkheid, tijdloze ritmes, herhalingen, patronen en cycli. je wordt licht in je voeten, als vogels die in de lucht vliegen - maar vergis je niet, je bent geaard en staat volledig in je kracht.

5.) Aanwezigheid - In deze fase ben je volledig aanwezig in het nu. Verleden heden en toekomst komen samen in het moment. In de dans van aanwezigheid, bewegen we in slow motion-achtige, zeer onvoorspelbare meditatieve bewegingen. Mannelijke en vrouwelijke energie werken in perfecte harmonie samen. Ontdek hierin je ware wijsheid en je verbondenheid met je hogere zelf en het geheel.

Deze Conscious Cacao Ceremonie brengt je inzicht, plezier, begrip, balans, rust, energie, verbinding tussen jezelf en je omgeving, een hele nieuwe werkelijkheid en nog veel meer wat je in jezelf mag ontdekken.

arrow
arrow

Welke resultaten kun je behalen met deze cacao ceremonie?

Neem contact op voor verdere vragen of afspraken
Via: info@kelvinwelling.nl of het contactformulier op deze website

Of natuurlijk hier via Facebook
 • Meer ontspanning, vitaliteit en alertheid.
 • Je leert om in contact te komen met je gevoelens, zeker je onverwerkte en onderdrukte gevoelens.
 • Je leert om je gaan staan voor wie je bent en je uit te spreken (te laten horen) in een groep. Door middel van sharings. Dit is heel krachtig!
 • Transformeer van kwetsbaarheid naar kracht, van angst naar vertrouwen, van doen naar Zijn
 • Ontdek de liefde in jezelf, je hebt niks van buiten nodig om je gelukkig, geliefd, gewaardeerd en gerespecteerd te voelen!
 • Ontdek mentale en lichamelijke blokkades en breek je vrij
 • Ontdek hoe het is om jezelf te kunnen zijn en volledig vrij voelen met deze unieke vorm van bewegen
 • Mannelijke energie helpt ons om onszelf te laten zien, te manifesteren in de wereld. Mannelijke energie leidt tot daadkracht, grenzen stellen, en zorgt ervoor dat we ondernemend zijn.
 • Vrouwelijke energie is van nature meer naar binnen gericht, naar ons gevoelsleven. Vrouwelijke energie is een zachte, creatieve en ontvankelijke energie. We werken met beide energieën zodat deze in balans komen.

Locatie

Sfeerimpressie

Hier een paar foto's van de ruimte waar de ceremonie plaats zal vinden. Je kunt me altijd uitnodigen om op locatie te komen voor een collega/vrienden/familie ceremonie. Deze kan volledig naar wens worden gemaakt.

Kom jij ook?

"Bijzonder prettige combinatie van sport (yoga) en meditatie (dans). Ik vond het fijn om de workshop van Kelvin te volgen door zijn enthousiasme en vrolijke energie. Tegelijkertijd voelde ik me vrij om alles wat ik in mezelf tegenkwam te uiten via de dans en in de yoga. Als ik in Weert woonde, ging ik iedere week.

Katie
Katie

Een workshop bij Kelvin gevolgd waarbij ik vooral voelde: ik mag mezelf zijn. Kelvins enthousiaste en relaxte houding zorgden voor die veiligheid. Sowieso heel leuk om yoga en dans te combineren, voor mij beiden een manier om meer in mijn lichaam te komen. Kelvin begeleidt ons daarbij.

Katie
Katie

"Vandaag helemaal gelezen: En echt top Kelvin Welling! De kracht van gedachten, gevoel en gedrag, maar ook de wet van aantrekkingskracht wordt wederom bevestigd.
En vanaf NU oefenen, oefenen en nog eens oefenen met de oefeningen in dit e-book 🙂
Sommige aspecten zitten goed, andere zijn aan vervanging toe, met namen negatief denken en denken wat ik niet wil/vrees."


http://www.succesdokter.nl/gratis-e-book/

Melissa
Melissa

Lieve Kelvin,

Eerst en vooral dankjewel! Dankjewel voor deze mooie ervaring. Ik ben ontzettend blij dat ik heb doorgezet en dit heb mogen ervaren. In het begin was ik erg zenuwachtig en zat ik idd in mijn comfortzone, tot we onszelf hebben moeten voor stellen voor de groep, zo nerveus, maar wat ben ik blij dat je dat zo gedaan hebt. De energie veranderde dadelijk en er werd een veilige en liefdevolle omgeving gecreëerd waar ik en ieder van ons gewoon zichzelf kon zijn zonder oordeel. Ook heel leuk om met mensen samen te zijn die dezelfde interesses delen. De energie was gewoon enorm voelbaar. Ik heb heel veel herkenning gevonden in de dingen die je vertelde en heb ook veel mooie dingen mogen leren, zoals de thuisoefeningen waar ik nu mooi mee aan het werk ben. Het is fijn om de juiste handvaten aangereikt te krijgen om veranderingen aan te brengen die je al lang wil veranderen, maar niet weet hoe en ook om inzichten te krijgen in hoe je bepaalde dingen gewoon in stand houdt zonder dat je het eerst zelf beseft.

Die dag mocht voor mij blijven duren , ik heb de energie nog lang nadien gevoeld, dat heeft me idd ook aan het denken gezet over veel aspecten in mijn leven en nog steeds. Ik zou niets willen veranderen aan hoe die dag verlopen is. Gewoonweg ontzettend mooi wat je doet, je bent ook gewoon een ontzettend mooie, warme en liefdevolle ziel en hoe je dit met anderen deelt, ik had echt een gevoel van thuiskomen, van herkenning, iets zoals ik dat nog nooit heb meegemaakt. Dankjewel, want het geschenk van liefde en zelfliefde is groot. Wat ben ik blij dat ik erbij mocht zijn !

Natacha
Natacha

Kelvin heeft tijdens het gevoelsmensen weekend de estatic yoga dance experience verzorgd. Ik heb niet anders dan enthousiaste verhalen gehoord van de deelnemers. Hij maakt iets wat spannend kan zijn erg laagdrempelig met humor en zijn eigen verhaal. En wist ook steeds veel energie uit te stralen. Heerlijk, krachtig en inspirerend om voor de groep te hebben. Dank je wel mooie ziel. Mooi om jou te zien bewegen en jou anderen te zien bewegen. You move me too 

Linda Roos
Linda Roos

Ik zat niet lekker in mijn vel, relatie liep niet lekker, snel geïrriteerd, geen zin om iets te ondernemen.. Ik ontmoette kelvin en mijn gevoel zei dat ik een afspraak met hem moest maken. Je komt jezelf tegen tijdens de sessies, het was emotioneel en heftig maar Kelvin heeft mij de andere kant van de medaille laten zien. Hij is een aardige, rustige man en kan goed actief luisteren. De sessies zorgde voor nieuw effectief gedrag waarmee de gewenste resultaten gerealiseerd werden. Kelvin heeft me mijn leven teruggegeven en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor!!!

Inge
Inge

Op een mooie zaterdag werden we welkom geheten door Kelvin in een behaaglijke ruimte waar een hele fijne energie hing. Nadat iedereen aanwezig was begon eerst het voorstel rondje waardoor we de andere deelnemers een beetje leerde kennen en de sfeer meteen heel ongedwongen was.

Kelvin vertelde over het Ego, wat dat met ons doet en hoe het mogelijk is om daar goed mee om te gaan zodat je goed in je eigen kracht kunt blijven. Wat ook zo werkt met positieve gedachte en affirmaties, op deze manier krijg je meer zelfvertrouwen waardoor de eigen liefde stijgt.Verder bestond de workshop uit spiegel, visualisatie en vergevingsoefeningen. Door deze oefeningen voelde ik dat er in mijn lichaam iets in gang werd gezet. Door het te voelen en te doorleven kon ik dingen uit mijn verleden opruimen met als gevolg dat ik weer wat meer van mezelf kon houden.

Als laatste kregen we 10 tips om meer van jezelf te houden en oefeningen voor thuis, die ik met heel veel succes gedaan heb. Hierdoor heb ik een aantal dingen uit mij verleden los kunnen laten, die voorgoed uit mijn systeem zijn gewist.

Voor mij was dit een zeer geslaagde workshop Zelfliefde, een echte aanrader.

Liefs Marie-Louise

Marie-Louise
Marie-Louise