—-> Wil je gelijk hebben of wil je gelukkig zijn? <----

Waarom het nu van essentieel belang is om je trilling hoog te houden…

Midden in de nacht klonk een kalme maar krachtige stem uit het diepste van mijn Zijn: ‘Wil je liever gelijk hebben, of gelukkig zijn?’ Deze verlossende zin kwam als een inzicht tijdens een diepgaande Kambo sessie. Er volgde een lach wat net zo goed een traan had kunnen zijn. Ja broeder, voel maar even. Ervaar maar even wat er in dat hoofd van je gaande is want het is alles behalve behulpzaam voor mijn innerlijke rust, vrijheid en energie. En deze zin is in mijn gedachten blijven marineren tot op dit moment van schrijven.

Het is stil op mijn pagina, maar alles behalve stil in mij. Al maanden doorloop ik de 2 meest uitdagende thema’s in mijn leven. En toen de stilte in mezelf eindelijk weer wat voelbaar begon te worden barste de wereld in chaos uit. Ik wilde van alles roepen……….. want wat had ik een oordeel toen ik even over Facebook begon te scrollen. Ik werd er letterlijk in gezogen qua gevoel terwijl ik nog geen woord gedeeld had. Het zoog me helemaal leeg. Maar dit merkte ik dit op tijd voordat ik mee begon te doen met deze waanzin.

Ik moet het van me af schrijven, ik MOET het van me af schrijven. Dit had ik in de afgelopen weken al geprobeerd maar het duurde even voordat er een woord uitkwam. Vandaag heb ik besloten om het te delen. Niet om gelijk te krijgen, niet om likes te krijgen en niet om zieltjes te winnen voor ‘mijn’ en ‘onze’ kant wat ik kan gebruiken om de onzin die sommige stemmetjes in mijn hoofd vertellen te rechtvaardigen. Maar ik heb het idee dat velen rondlopen met innerlijke chaos en conflict, dus wellicht kan dit schrijven je wat herkenning geven al dan niet inspireren om de beste keuze voor jezelf te maken in deze uitdagende tijden.

Je krijgt de ongecensureerde versie met gedachten uit de gespleten denkgeest, dus neem welk oordeel of uitspraak dan ook niet persoonlijk.

********************** <3 <3 <3 **********************

Een hoofd vol chaos, tegenstrijdigheden, verhalen over goed en fout, ideeën en oordelen, duistere stemmetjes en verlichte stemmetjes… Het ego is volledig getriggerd in het mens-zijn. Mijn eigen eerste gevoelens en gedachten waren dan ook vol afschuw en oordeel die nergens anders uit kunnen voortkomen dan het Ego. Maar natuurlijk kon ik ze rechtvaardigen. Daar zijn wij mensen goed in. ‘Wat een dwaze wezens zijn we ook’. Dat was de eerste gedachte toen ik Facebook doorbladerde.

Hamsteren en verzamelen, media die angst en paniek zaait, degene die er naar luisteren, theorieën, waarheden en feiten die als complottheorieën worden gezien, complottheorieën die als waarheden en feiten worden gezien…

Mijn ego was ook volledig getriggerd aan de hand van dingen die ik allang weet of denk te weten. Een heel stuk schrijven was vanuit het ‘ik wil gelijk krijgen’ en heb ik dan ook weggelaten. Het was puur voor mezelf om het van me af te schrijven. Waarheid of niet. Eén ding mag toch al voor velen duidelijk zijn. Er is meer aan de hand dan wat ons wordt wijsgemaakt en we worden afgeleid van wat er werkelijk speelt. Teveel dingen die niet kloppen. Maar hé, what’s new? Dit wordt toch al eeuwen gedaan. En sinds het media tijdperk is de onderdrukking van de mens, onze vrijheid en vrije wil nog meer beperkt. De aandacht van de massa wordt al tientallen jaren gestuurd door de controlerende en corrupte media. Hoe? Door constant herhalende uniforme verslaglegging van catastrophale en traumatische gebeurtenissen, met beelden van vernietiging en wanhoop die steeds weer opnieuw in de hoofden van de kijkers wordt geplant. Met als resultaat mentale verwarring, vermoeidheid en angsttoestanden.

Welkom in de wonderen wereld van psychologische oorlogvoering. Nu beginnen we te pas echt te zien en ervaren wat dit inhoudt. Autoriteiten spelen met waarheden, halve waarheden, misleiding en leugens op je hoop te ontnemen zodat je het gevoel hebt dat het zinloos is om iets te doen. Dit noemen wij ‘HET’ nieuws. En het beheerst je leven. Weet je wat er gebeurd als miljoenen mensen hun aandacht richten op het luisteren naar dezelfde woorden, beelden en het horen van dezelfde verhalen? Er wordt een geweldige energie opgewekt en er wordt een enorme gedachtevorm gecreëerd. Je gedachten, overtuigingen en ideeën creëren je eigen werkelijkheid. Wees voorzichtig welke info je toelaat in je creaties. Ik heb al lang geen tv meer in huis, just saying 😉

Maar het heeft me doen schrikken hoe kwetsbare en manipulatieve delen we in onszelf meedragen. Anderen aanvallen vanuit ons eigen lijden en tekortkomingen. Zieltjes proberen te winnen voor ‘onze kant’, mensen aanvallen die anderen ideeën hebben, ‘bewuste’ mensen die oordelen over onbewuste mensen en het gebrek aan weten en wat er echt gaande is. Onbewuste mensen die oordelen over bewuste mensen die wat meer openminded zijn en in ieder geval voelen dat er iets niet klopt. Het brengt ons terug naar de basis en oorsprong van iedere oorlog. Medemensen aanvallen die anders denken of andere ideeën hebben dan zichzelf, en in hun hoofd de ‘aanval’ op welke manier dan ook rechtvaardigen vanuit een eigen of opgedrongen geloofssysteem. En dan noemen we ons zelf het meest intelligente soort op deze aarde of in dit Universum. Yeah right, een steen heeft nog meer intelligentie in zich. En blijkbaar staan we al eeuwen stil in vordering want de verdeel en heerstactiek die sinds het begin wordt toegepast door media en de regerende machten werkt nog steeds. Want overal zie ik mijn geliefde medemens zich isoleren, afscheiden en al hun angsten projecteren op de medemens. Afgeleid van wat er werkelijk gebeurd worden we uit elkaar gedreven.

Hoe kan het dat onze vrijheid zo makkelijk afgepakt kan worden, door een groepje gekken die alles controleren en beheren. Alle sportevenementen, concerten, banen, wie er wel en niet mag werken, scholen, medische faciliteiten, of je je huis mag verlaten of niet, hoeveel toiletpapier rollen er beschikbaar zijn, of je mag reizen of niet…

En dan vraag je je af waarom er virussen zijn (al dan gecreëerd of niet) zoveel angst kunnen zaaien. Gefeliciteerd! Jij en je hele leven worden gecontroleerd en gemanipuleerd. Zie je hoe makkelijk het is?

********************** <3 <3 <3 **********************

Ik vond het kwetsbaar om dit te delen omdat er ook gedachten en oordelen voorbij zijn gekomen de afgelopen tijd waarvan ik weet dat ze niet behulpzaam zijn. Wetende dat ik dit en deze gedachten niet ben, heb ik het mezelf toch best moeilijk gemaakt de afgelopen tijd. Ik kon het niet stoppen, het was er…. Pas toen ik het er kon laten zijn zonder oordeel verdween het. Pfff, dit weet je toch al Kelvin. Langzamerhand maakte de illusies in mij ruimte voor de waarheid. Hetgeen waar ik voor sta en uitdraag in het dagelijkse leven. Liefde, verbinding, eenheid…

En klinkt opnieuw de vraag: ‘Wil je gelijk hebben of wil je gelukkig zijn?’

Ik kan me nu enigszins voorstellen hoe het in de gespleten denkgeest van jou aan toe gaat. Ik begin de reacties van ieder te begrijpen. Wij voelen ons kwetsbaar en bang en doen ook maar gewoon wat we denken dat goed is. Ieder handelt ook maar vanuit het bewustzijn dat ze op dit moment hebben. Er is dus in wezen geen goed of fout. Niet vanuit het hart en niet vanuit de ziel. Alleen het hoofd houdt zich bezig met deze illusies.

Het leek me behulpzaam om meer te schrijven over wat mij geholpen heeft deze afgelopen tijd. Het verbaast me ook dat er nog relatief weinig geschreven wordt over het versterken van je immuunsysteem, zeker door de ‘autoriteiten’. Maar ook dat is niets nieuws. Veel wat echt behulpzaam is is altijd om de achtergrond gehouden of wordt verboden. Dit is nu eenmaal een systeem waar geld centraal staat en niet de gezondheid van de mens. Daarom heb ik iedere verantwoordelijkheid met betrekking tot geluk en gezondheid bij mezelf gelegd. Scheelt een hoop lijden.

De acties die ik neem en met je deel zijn grotendeels niet gericht tot voeding en het nemen van bijvoorbeeld supplementen. Hier is al zoveel over te vinden. Sowieso neem ik dagelijks een eigen gemaakte antibiotica, verse gemberthee, in deze tijd extra hoge dosering non gmo pure vitamine C (zonder hulpstoffen), rauwe cacao, appelazijn afwisselend met zuiveringszout en vitamine D (vandaag vers uit eigen tuin en gratis voor iedereen :P).

Ik wil het meer gaan hebben over energie, trilling, vibratie, gevoel en wat middelen/mogelijkheden die een positief effect hierop hebben. Alles bestaat uit energie en vibratie. Alles heeft een trilling. Zoals je misschien al weet hebben veel ziekten zijn oorsprong in je emotionele lichaam. Het vasthouden of niet uiten van emoties zoals wrok, woede, haat, irritatie en niet te vergeten ANGST. Dit zorgt voor een lichaam met een lage trilling en maakt je vatbaarder voor ziekte. Vrijgevigheid, dankbaarheid, compassie, liefde en onvoorwaardelijke liefde trillen op een hoge frequentie waarbij onvoorwaardelijke liefde voor iedere levensvorm het hoogst. Daarom is mediteren juist in deze tijd erg belangrijk.

Zij die de planeet grotendeels ‘bezitten’ en besturen zijn verzot om macht en ze houden die macht vast door het scheppen van trillingen van angst en verwarring. Wie zijn nu en altijd al geweest de grootste angst en paniek ‘scheppers’? Precies, zet dat ‘kastje’ in welke vorm dan ook maar even uit en ga de natuur in of doe iets wat je energie geeft. De werkelijkheid wordt gecreëerd en voortgebracht door ieder en elk van ons. En degene die de wereld proberen te beheersen, hebben van deze kennis een goed bewaakt geheim gehouden. Maar de kennis is altijd beschikbaar geweest. Verdiep je in de werking van het lichaam, je bent een energetisch wezen, trilling, open je ogen voor de basis van kwantumfysica, onderzoek je overtuigingen en geloofssysteem. Begin je werkelijkheid te voelen. Je bent een voelende, levende creator van je eigen werkelijkheid.

********************** <3 <3 <3 **********************
Waarom zou ik juist nu mijn trilling willen verhogen?
********************** <3 <3 <3 **********************

De energie in je binnenwereld bepaalt die in de buitenwereld. Omdat jouw energie resoneert met die in het omringende veld en ervaringen aantrekt met dezelfde kwaliteit en vibratie. Je pijnstukken vinden bevestiging van die pijn, en je liefde ontmoet liefde. En daarom wil je je energetische trilling verhogen. Zodat je toekomstige ervaringen passen bij je potentie, in plaats van bij je verwonding.

Dankbaarheid uiten en voelen is een goede manier om je vibratie te verhogen. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om te leven vanuit dankbaarheid. Als ik mijn ogen open dank ik voor het feit dat ik weer een dag mag leven. Ik loop even rustig door mijn huis en voel dankbaarheid voor alles wat ik heb. Ik uit mijn dankbaarheid naar mijn planten voor hun zuurstof en overvloed, ik raak ze even aan. En zo maak ik ook een wandeling in de natuur, ben ik dankbaar voor de zon, het dak boven mijn hoofd, het eten wat ik iedere dag heb, de mensen die van me houden etc… Als je je een paar minuutjes bezig bent, zul je merken dat je je heel erg snel blij en veel beter gaat voelen

Dansen, bewegen en geluid maken. Voor ieder die wel eens bij mijn cacao ceremonie is geweest weet dat dansen en geluid maken geweldige methodes zijn om vastzittende energie weer te laten stromen. Je kunt observeren waar het vast zit in je lichaam. Stel jezelf de vraag: ‘Waar stroomt het niet?’ Welke overtuigingen en angsten houdt je vast en draag je mee? Welke emoties ondruk je of wil je niet voelen? Hier zitten energielekken en houdt je jezelf vast in lage trillingen. Zodra er pijn wordt aangeraakt en oude patronen worden geactiveerd, zullen niet alleen je gedachten en emoties reageren, maar ook je lichaam. Je gaat misschien minder, heel oppervlakkig of hoog ademen, je verstrakt of verstilt. Naast aandacht en bewustzijn zijn ademhalen, beweging en geluid maken de drie beste manieren om de stroom in je lijf weer op gang te krijgen en je levenskracht te activeren. Dans, schreeuw, zing, maak geluid..

Ik heb mijn groepsactiviteiten even stopgezet. Maar 1 op 1 en DUO cacao healing is gewoon mogelijk. De cacao heeft een versterkende werking op je immuunsysteem en zal de angsten die je hebt vervangen voor liefde. Het is een uitstekend middel voor zelf-observatie. Enkele onderdelen zijn meditatie, ademwerk (Wim hof stijl) en beweging/dans. Alles wat je nodig hebt om je cellen te activeren en helen.

Ademwerk: Hier in het westen gebruiken we maar zo’n 30% van onze longcapaciteit. We hebben de kracht en verbinding met onze ademhaling verloren. . Hierdoor komt er steeds meer zuurstof in je lichaam. Deze vorm van ademen opent de beperkte ademgebieden en verhoogt je energieniveau en laat al je cellen in je lichaam vibreren van leven Dit is een kans om je bewust te worden van patronen die je beperken in je dagelijks leven. Vervolgens kun je deze patronen via ademhalingstechnieken loslaten en hierdoor een hernieuwd gevoel van vrijheid ervaren. Ademwerk is een onderdeel van een cacao en Kambo ceremonie. Hierbij geef ik je ook de links naar de muziek en leer ik je een basisoefening die iedere dag thuis kunt doen.

Kambo: Kambo is een grondige reiniging op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De helende effecten kun je direct voelen. Het reinigt je fysieke en emotionele lichaam. Het reinigt niet alleen het lichaam van giftige stoffen, slechte bacteriën en virussen, maar het helpt ook enorm bij het loslaten van oude emotionele bagage. Meer info vindt je op mijn website via de link onder in deze post.

Nog belangrijker dan je gedachten veranderen (bijv met positieve affirmaties), is je gevoel veranderen. Je doet het als volgt: Stel dat je last hebt van eenzaamheid. Maak er dan contact mee. Zak diep in je lijf, naar je hart of buik om er de rauwheid en de pijn te ontmoeten. En breng dan, vanuit die laagste trilling, de frequentie omhoog naar het andere eind van het gevoelsspectrum. Je begint als het ware in de richting van liefde te bewegen, je voert de energie op. Gebruik je verbeeldingskracht. Je kunt je voorstellen dat je de trilling versnelt en steeds lichter maakt, alsof je gas geeft.
Meditatie zorgt ervoor dat je, je meer bewust wordt van je gedachten, meer kunt genieten in het nu etc… Het heeft een hele waslijst aan voordelen die allemaal geen effect hebben als je alleen over praat :P. Denk je dat je niet kan mediteren? Dat is een valkuil en truc van die stemmetjes in je hoofd. Iedereen kan mediteren. Je moet het gewoon doen. Voor de beginner heb ik eventueel een kort inleidingsdocument met beginners oefeningen en de link naar eventuele begeleide audio. Geef maar een gil dan stuur ik het je toe.

Zelfzorg is een belangrijk onderdeel van je leven. Het is alles wat ervoor zorgt dat je je prettig en comfortabel voelt in je lijf. Ga naar de sauna (wanneer dat weer kan), neem een zoutbad, ga de natuur in, loop door de regen, zit in de zon, maak tijd voor intimiteit, sport, dans, yoga, meditatie. Je voert er oude energie mee af en laadt je energieveld op.. Weet wanneer het tijd is voor actie en ontspanning. Met een strak en gespannen zenuwstelsel is het onmogelijk om een leven te leiden vol liefde en licht. Beperk verder computer- en telefoongebruik en vermijd belastende omgevingen. De menselijk aura resoneert echt met de energie daar omheen. Terwijl de natuur je energie optilt, brengen elektronische apparaten en straling je trilling omlaag. Het is gewoon natuurkunde.

********************** <3 <3 <3 **********************
Hoe weet ik of ik een hoge of lage trilling heb?
********************** <3 <3 <3 **********************

De tekenen van een lage trilling:
• Je bent vaak vermoeid.
• Je zit vast in oude gewoontes en kunt deze moeilijk ombuigen naar nieuwe.
• Je hebt een duidelijk aanwezige schaduwkant.
• Je voelt je niet compleet.
• Je bent emotioneel afstandelijk.
• Je reageert erg vanuit je (negatieve) emoties.
• Je bent angstig.
• Je hebt moeite met gevoelens van wanhoop.
• Je kan je niet inleven in anderen en bent heel erg met jezelf bezig.
• Je kampt met ziektes.
• Je voelt je lichamelijk slecht.
• Je weet niet wat je wil in dit leven.
• Je blijft de foute keuzes maken.
• Je vindt het moeilijk om het leven van een positieve kant te bekijken.
• Je pot gevoelens op van wrok en jaloezie .
• Je vindt het moeilijk om te vergeven, zowel jezelf als anderen.
• Je voelt je schuldig over het verleden.
• Je bent te kritisch.
• Je bent te sceptisch.
• Je hebt overal wel een argument voor.
• Je doet aan zelf-sabotage.
• Je klaagt veel.
• Je vindt het moeilijk om de goede stappen vooruit te zetten.
• Je claimt anderen en verwacht veel van hen.
• Je gebruikt drugs/ alcohol.
• Je kijkt veel naar films of series met agressie erin.
• Je bent depressief
• Je focust je vooral op het negatieve in het leven, en vindt het moeilijk om de positieve kant te zien.
• Je eet veel ongezond voedsel (snoep, fastfood enz.).

De tekenen van een hoge trilling:
• Je bent je bewust van wat je ziet, doet, denkt en voelt.
• Je bent emotioneel gebalanceerd.
• Je hebt zelf-discipline.
• Je bent niet gevoelig voor negatieve druk van buitenaf.
• Je bent een vrolijk persoon.
• Je kunt makkelijk lachen.
• Je heel creatief en barst van de ideeën en inspiratie.
• Je houdt van jezelf.
• Je hebt respect voor jezelf en voelt je goed.
• Je bent er voor anderen.
• Je koestert je relaties met anderen.
• Je ervaart (redelijk) vaak synchroniciteit.
• Je hebt niets nodig om je vrolijk te voelen.
• Je leeft in het nu, in plaats van het verleden of de toekomst.
• Je voelt je sterk en gezond.
• Je eet gezond, onbewerkt eten.
• Je hebt geduld.
• Je vergeeft jezelf en anderen voor wat er is gebeurd.
• Je voelt dat je je roeping in dit leven hebt gevonden.
• Je hebt vertrouwen in jezelf en je vermogens.
• Je gebruikt je intuïtie.
• Andere mensen komen naar jou als luisterend oor.
• Andere mensen komen naar je voor advies.
• Kansen en mogelijkheden verschijnen spontaan in je leven
• Je staat open voor andere mensen hun ideeën, geloof en ervaringen.
• Je bent in balans en weet wat jij en je lichaam nodig hebben.
• Je probeert je leven vrij te houden van problemen, en als ze toch verschijnen, weet je hoe je kunt handelen.
• Je voelt je aangetrokken tot inspirerende muziek.
• Je voelt je verbonden met de hogere krachten.
• Je bent dankbaar voor wat er in je leven verschijnt.
• Je kunt je goed invoelen in anderen, en je kunt makkelijk door de ogen van andere mensen kijken.
• Je hecht meer waarde aan vriendschappen en familie, dan materiële zaken zoals telefoon, auto en sieraden.
• Je hebt niet de behoefte om te discussiëren met anderen; je laat hen in hun waarde, zij bekijken iets misschien vanuit een ander standpunt.

Tenslotte nog een aantal inzichten die ik vergeten was en heb mogen herontdekken deze periode, mede dankzij een krachtige Kambo sessie afgelopen week.

Volg je Bliss, dat wat je vreugde geeft. Ga vreugdevol door het leven zonder drama’s te scheppen die je steeds weer in dezelfde negatieve rollen en overtuigingen zetten. Laat alle oordeel varen want dit veroorzaakt chaos in je lichaam.

Trust the Divine plan, it makes no mistakes. Vetrouw op jouw levensplan in deze moeilijke tijden. Gevoelens en herinneringen zullen omhoog komen. Maar vergeet niet dat jij je eigen schepper van je realiteit bent. Jij bepaald of deze gevoelens en herinneringen je vrede verstoren en chaos bezorgen. Of je gebruikt ze als brandstof om je diepste zelf en volledig potentieel te ontdekken en ervaren. Het is tijd om te weten wie je bent. Het wordt tijd dat je je eigen werkelijkheid bewust gaat scheppen. Als je begrijpt dat alles trilling is, zul je begrijpen dat het voor jezelf van belang is om te vibreren op een trilling van dankbaarheid, liefde, compassie etc… En ook alleen die trilling is behulpzaam om de aarde positief te veranderen.

Vergis je in deze situatie niet in de uitdrukkingen ‘gaan staan voor jezelf’, ‘opkomen voor jezelf’, ‘je stem laten horen’, als deze vanuit woede, wrok, angst of andere negatieve emotie komt. Dit zijn lage trillingen die de levensenergie uit je zuigen.


Laat je angsten varen en maak ruimte voor liefde. Jouw specifieke gedachtevormen trekken anderen gedachtevormen van dezelfde aard aan en lokken ze uit. Het is jouw keuze wat je aantrekt en belichaamd. Laat je niet misleiden, laat je niet lijden. Kies de bron van informatie en de informatie die je toelaat wijselijk. Keer naar binnen en voel wat voor jou nodig is om het vuur, je passie en je vreugde brandend te houden.

Want als je in een negatieve soort energie terecht komt wat gebeurd er dan? Precies ja, dan wordt er steeds meer negatieve energie door je aangetrokken. Laat je niet verleiden in het ‘vingertjes wijzen’ en het zoeken van een schuldige. Laat je niet misleiden. Schuld op een ander projecteren kan en doe je alleen als er schuld in jezelf zit. Elk oordeel over iets of iemand anders is stiekem een oordeel over jezelf. Want iemand die van binnen echt oordeelloos is, oordeelt ook niet over iets of iemand buiten zichzelf. Er is geen virus, geen mens, geen regering, geen macht die jouw gevoel van vrede in jezelf kan wegnemen. Tenzij je dit zelf toelaat. Jij bent de schepper, dit is altijd zo geweest. Dit is een Universum van vrije Wil, dus wat wil jij? Welke keuze maak je?

Ik help je graag. Neem nu contact op via het contactformulier.
Of via Facebook:
https://www.facebook.com/KelvinWelling.JourneyoftheHeart/

#vrijewil
#vrijheid
#soevereiniteit
#angstofliefde
#gelijkhebbenofgelukkigzijn

In love,
Kelvin