Cacao Healing

Cacao werd al sinds oudheid ceremonieel gebruikt door de Azteken in Mexico. Gedurende verschillende generaties na de kolonisatie van Amerika is het gebruik van cacao als heilige plant bijna volledig vergeten en onderdrukt geweest. Recentelijk is de kracht van deze plant en de ceremonie naar ons terug gekomen en wordt deze over de hele wereld gebruikt.

Cacao kan worden ingezet voor creatieve, spirituele, of ceremoniële doeleinden. De chocolade brengt je tot de deur aan je hart, maar ze duwt je er niet doorheen. Met zachtheid en liefde voor jezelf en het grotere geheel werkt de cacao in op jouw zintuigen en je hart.

Omdat de cacao een echte hartopener is, kunnen we ons sneller en makkelijker verbinden met het geheel, met de ander en met de wereld. Tijdens het drinken van de rauwe cacao gaan we eerst naar binnen door middel van meditatie en muziek. Je zintuigen beginnen te prikkelen, in dankbaarheid zul je verblijven, je voelt de liefde voor jezelf door je hart heen stromen en vervolgens zal deze liefdevolle energie naar buiten stromen om te delen met de wereld. De cacao brengt je dichter bij Ware Zelf.

Nieuwsgierig?

Meer info:
https://www.kelvinwelling.nl/actueel-aanbod/#section4

Je kunt ook via facebook contact opnemen:
https://www.facebook.com/

Leave A Response

* Denotes Required Field