Download hier!

Vul je gegevens hieronder in en ontvang direct jouw ebook

We respecteren je privacy en je gegevens zijn 100% veilig

Na een hevige ziekte in 2006 kreeg ik ook te maken met een angststoornis. Er ontstond depressie, faalangst, onzekerheid, pleinvrees, mensenschuw en allerlei vervelende lichamelijke klachten. Zonder dat ik het destijds wist ontstond op dat moment mijn reis naar zelfontdekking. Ik begon met het bestuderen van het ego en gedachten, het ontstaan van angsten, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Binnen een paar maanden was ik klachtenvrij.

Ik de loop der jaren heb ik me verder ontwikkeld en diverse technieken geleerd en toegepast in mijn leven. Van totale chaos ging ik naar volledige controle en creëerde een succesvol en gelukkig leven. Hieruit ontstond ook mijn missie.

In Amerika kwam ik in contact met de Napoleon Hill Foundation. Hier kreeg ik de mogelijkheid om de principes van succes te bestuderen. De onderwerpen die ik behandel in deze workshop zijn zeer waardevol voor mij geweest bij het behalen van mijn doelen en zijn voortgekomen uit persoonlijke ervaringen en studies over emoties, psychologie, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Grotendeels zijn deze gebaseerd op de principes van Napoleon Hill (26 oktober 1883 – 8 november 1970). Andrew Carnegie (oprichter van de Amerikaanse staalindustrie en destijds de rijkste man van de wereld) werd Hill’s sponsor en mentor. Hij zei: “Het is jammer dat elke nieuwe generatie de weg naar succes door vallen en opstaan moet vinden, terwijl de principes zo overduidelijk zijn.”

Het geheim is dat de kracht al in jezelf zit, het leert je alleen de methoden om zelfvertrouwen te kweken en voorziet je van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken. De informatie die ik in dit e-book deel is een volgende stap op je ontdekkingsreis naar jezelf. Een kans om jezelf beter te leren kennen.

Wat brengt dit e-book jou?

 • Ontdek de kracht van je gedachten

  Hoe meer je in contact bent met de Kracht in jezelf, des te vrijer zul je zijn op alle gebieden van je leven.

 • Een boek vol inspiratie en motivatie

  Neem een kijkje in jezelf en ontdek jouw kracht

 • Ontdek je angsten en transformeer ze in geluk, vrede en inspiratie

  Heb je ooit het gevoel gehad dat angst je tegenhoudt om je volledige potentieel in het leven te bereiken ? Als dat zo is, dan ben je zeker niet alleen want angst is 1 van de grootste obstakels in het leven waar veel mensen mee geconfronteerd worden die hun levensomstandigheden willen verbeteren.

 • Wat is het ego?

  Ontdek meer over het ego en de fase waarin jij momenteel zit.

 • Het belang van een positieve mentale houding

  Gedachten kunnen negatief of positief zijn. Negatieve gedachten zullen negatieve dingen aantrekken en een negatieve houding genereren. Positieve gedachten zullen positieve dingen aantrekken en een positieve houding genereren. Je bent een magneet! De aantrekkingswet reageert op hetgeen wat je denkt en voelt.

 • Mentaal zelfbeeld vs verbeeldingskracht

  Je zelfbeeld is de sleutel tot je menselijke persoonlijkheid en je menselijk gedrag. Verander je zelfbeeld en je verandert je persoonlijkheid en gedrag. Een mens handelt, voelt en presteert altijd in overeenstemming met wat hij zich voorstelt om waar te zijn over zichzelf en over zijn omgeving. Dit is een basis- en fundamentele wet van de geest. Het is de manier waarop wij zijn gebouwd.

 • Technieken

  In het laatste hoofdstuk leer je 4 belangrijke technieken die mijn leven positief veranderd hebben. Vergis je niet in de simpelheid ervan. Hiermee heb ik mijn complete ziekte, angststoornis, depressie en andere fysieke klachten opgelost.

Download nu!

Voer je emailadres in en ontvang direct jouw e-book.

We respecteren je privacy en we zullen je nooit spammen

Testimonials

"Vandaag helemaal gelezen: En echt top Kelvin Welling! De kracht van gedachten, gevoel en gedrag, maar ook de wet van aantrekkingskracht wordt wederom bevestigd.
En vanaf NU oefenen, oefenen en nog eens oefenen met de oefeningen in dit e-book 🙂
Sommige aspecten zitten goed, andere zijn aan vervanging toe, met namen negatief denken en denken wat ik niet wil/vrees."

Melissa
Melissa