Een gevoel van strijdt tussen twee delen zelf

De afgelopen tijd ben ik vrij stil geweest. Stil naar de buitenwereld toe, maar binnen is het chaos in mijn hoofd. Het lijkt alsof ik alle fases die ik tijdens mijn ziekteperiode opnieuw beleef. Het gevoel van onzekerheid, of ik wel  een goede vader ben, een goede partner, onzeker of ik het allemaal wel goed doe. Valt je de rode draad op? Ergens is er weer een oude overtuiging losgemaakt dat ik niet goed genoeg ben. Angst over wat de toekomst zal brengen. En voor dat ik het wist was ik aan het zoeken naar het probleem buiten mezelf. En voordat je het weet zijn er weken voorbij, zoekende, verdwaald, verward. HIerdoor verloor ik mijn focus, mijn creativiteit, de kracht om iets neer te zetten. De kracht van mijn Ware Zelf.

Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Welke overtuigingen heb ik over het leven? Waarom voelt het alsof er iets mist? Wat is datgene dat ik denk te missen? Al duizenden jaren heeft men antwoord op deze vragen gekregen door naar binnen te keren. Maar wat betekent dit eigenlijk voor mij? Wat betekent dit voor ons?

De reis naar binnen is niet altijd even fijn. Je komt dingen tegen die je helemaal niet wilt zien, weten, laat staan accepteren. Je wilt dit niet zijn. Het wordt onderdrukt, weggeduwd en uiteindelijk geprojecteerd in de wereld om je heen. Situaties, ervaringen en mensen die steeds weer dit gevoel in je oproepen. Als je eerlijk bent kun je er niet omheen. Je dient het eerst te zien, te durven zien, te voelen, te accepteren, en dan proberen er geen oordeel over te hebben. Haha, proberen inderdaad want dat is fucking lasting. Daarna kun je het pas loslaten en integreren in je leven. DIt kan alleen maar door je aandacht naar binnen te richten. NIeuwsgierig hoe?

Het heeft mij mijn focus teruggegeven, mijn motivatie, hieruit ontstond de zelfliefde challenge. Innerlijke kracht is het thema van dag 1 van deze challenge. Hoe claim je deze kracht die in jezelf zit terug? Tijdens dag 3 gaan we het hebben over leven vanuit je hart. Meer info over deze challenge vindt je hier.

Op 8 augustus lanceer ik deze challenge tijdens de online party van De SuccesDokter. Deze is voor iedereen beschikbaar. Ik de loop van de weken zal ik alle thema’s met jullie doorlopen zodat je voor jezelf kunt voelen of deze challenge iets voor jou is. Tijdens de party ga ik ook hele leuke prijzen uitdelen, om hiervoor in aanmerking te komen dien je in het event op “gaat” te klikken.

https://www.facebook.com/events/1893112180928190/

Zie ik je in de challenge?
Liefs, Kelvin

Leave A Response

* Denotes Required Field