"Inspireren is mijn Roeping"

En ik sta altijd open voor de kans om anderen mensen te helpen met het volgen van hun hart.

Heb je een vraag en wil je snel antwoord...
Maak gebruik van de knop om een bericht achter te laten.
Ook kun je het onderstaand contactformulier gebruiken

 • Motivational Talk

  Wil jij een (gast)lezer voor een workshop die jouw team of klanten inspireert, motiveert om het beste uit zichzelf en het leven te halen en aanzet tot ACTIE?

 • Spirit Talk

  Ga jij een gaaf evenement opzetten en ben je op zoek naar een liefdevolle spreker die soul, mind, spirit en het dagelijks leven super bij elkaar kan brengen?

 • Ceremonies op maat

  Je kunt me inhuren voor diverse transformerende ceremonies die op maat aangepast kunnen worden.

  De cacaoceremonie is bijvoorbeeld ideaal voor parners,  teambuiding, het versterken van familiebanden en vriendengroepen. Je kun me hiervoor inhuren op locatie of een privé ceremonie organiseren. Neem contact op voor meer info.

  Meer info vindt je onder het kopje ceremonies van deze website

Je bent hier op de juiste plaats!

Met mij ben je verzekerd van een humor, inspiratie, actie, echte verbinding en mijn vermogen om een boodschap over te brengen aan jouw specifiek publiek. Zowel de Motivational- en Spirit Talk wordt speciaal samengesteld voor de opdracht waarvoor ik word ingehuurd. Ik breng altijd mensen in beweging.

"Ja Kelvin! Ik wil jou inhuren, wat moet ik daarvoor doen?"

shadow-ornament

Neem contact me op via dit contact formulier zodat we jouw evenement kunnen bespreken. Het is erg handig om alvast wat details over jouw event toe te voegen. Wie is het publiek? Wat is je budget? Wat zijn je verwachtingen?

Ik help je graag uitzoeken hoe we de workshop of andere sessie gaan opzetten zodat deze precies binnen je visie en budget passen. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Kelvin