Vindt je het lastig om jezelf te laten horen en zien? Of de emoties die je hebt te uiten…

Misschien wil je anderen niet tot last zijn of ben je bang om anderen pijn te doen. Misschien wil je wel maar heb je het gewoon niet geleerd. Je onderdrukt ze liever, met grote gevolgen en schade die je hiermee jezelf aanricht.

Wat het ook extra lastig maakt is dat de meesten mensen zelf niet in contact staan met hun eigen emoties. Waardoor ze jou afkeuren dat je emoties laat zien. Opvoeding, school, maatschappij… Hierdoor ontstaat er angst om je emoties te laten zien. Iemand kan je hierin ook niet zien als hij/zij zichzelf hierin niet kan zien.

Dit is de reden dat er zoveel depressiviteit heerst. Het is te wijden aan het onderdrukken en verdoven van emoties, in plaats van ze te voelen, te uiten, te laten zien en horen…

Het woord ‘depressie’ is afgeleid van het Latijnse werkwoord deprimere dat zoiets betekent als ‘terneerdrukken’, ‘naar beneden drukken’.

Jarenlang heb ik mezelf klein gehouden, naar beneden gedrukt, verdoofd, onderdrukt en afgeleidt. En als het leven een uitdagende ervaring brengt dan zijn deze patronen nog steeds actief. Alleen ben ik er nu bewust van, waardoor ik een andere keuze kan maken.

Het deelnemen aan diverse ceremonies heeft mij niet alleen bewust gemaakt van alle schadelijke patronen in mijn leven. Het heeft mij in contact gebracht met mijn levensmissie, talenten en innerlijke kracht. Zodat ik langzaam mezelf kon zien, mijn emoties kon laten zijn, en mezelf uiten zoals ik dat wil zonder bezig te zijn met wat anderen daarover denken vanuit hun eigen tekortkomingen.

Wat essentieel was om mezelf hier veilig in te ontdekken was het hebben van een ‘safe space’. Een plaats waar je naar binnen kunt gaan om jezelf te ervaren en ontdekken. Volledig jezelf kan zijn en jezelf kunt uiten zoals je je op dat moment voelt. Een plaats waar je niet afgerekend wordt omdat je laat zien wie je echt bent. Being real, echt zijn… Er zijn nog steeds te weinig plaatsen waar je echt kunt zijn zonder een masker te hoeven dragen.

Nu dien je daar vooral voor naar speciale events, workshops, ceremonies te gaan. Want het grootste deel van de mensheid is nog bezig het heersen en verdelen, hokjes plaatsen, en alles wat niet hetzelfde lijkt of denkt als de ander afkeuren. Of erger, in conflict gaan. Het is de basis van ieder conflict en oorlog in de wereld.

Maar ondertussen is de mens wel aan het veranderen. De mens is aan het voelen. De mens gaat ontdekken hoe het is om echt mens te zijn. Maar daarvoor is eerst een innerlijke reis nodig die nu vaak nog vanuit een heftige klap, ongeluk, trauma of ziekte komt. En iedereen die in conflict is met zichzelf, zijn relaties en het systeem. Een safe space is nodig voor deze groep. Een veilige setting te bieden die het systeem niet kan bieden omdat geld de drijfveer is. En mensen ziek moeten blijven om de macht, het geld en het slavensysteem draaiende te houden. Dus welkom zogenaamde gecreëerde virussen, welkom immuunsysteem vernietigende 5G, welkom wereldwijde verplichte vaccinatieplan. Mijn licht krijgen jullie toch niet meer uit. En ik doe niet mee aan jullie onderdrukking. En dat doet niemand die echt wakker is. Tijd is het enige wat wellicht te winnen valt. Maar wat is tijd in vergelijking met onze werkelijke oneindigheid.

Daarom mijn waardering en dank naar iedere pionier die in het voelproces zit en langzamerhand wakker wordt. Een nieuw tijdperk gaat aankomen, een nieuwe wereld. En dank naar iedere facilitator die gaat staan in deze wereld om zijn/haar liefde en licht te schijnen. Om die veilige haven te zijn waar we onszelf kunnen herontdekken en kunnen vrij breken van de mentale gevangenis waarin we al lange tijd verblijven… Om uiteindelijk de enige waarheid te omarmen: Liefde. Liefde voor onszelf, liefde voor iedere broeder en zuster. Liefde voor iedere kleur, voor ieder die anders denkt, anders geloofd, anders eruit ziet. Wetende dat het vanuit dezelfde bron van liefde komt.

Start nu met de gratis zelfliefdechallenge
https://www.kelvinwelling.nl/zelfliefdechallenge/

Of informeer naar 1 van de cacao ceremonies:
https://www.facebook.com/KelvinWelling.JourneyoftheHeart/

Of via het contatformulier
https://www.kelvinwelling.nl/huur-mij-in/#section3