IK LEEF BEWUST…

IK LEEF BEWUST…

Dit waren de laatste woorden die gister voor de camera uit mijn mond kwamen. Nu nog heerlijk aan het nagenieten van deze bijzondere avond.

Ik was uitgenodigd door Gretta Adriana Martina en Mike Verest van Leef Bewust Nederland om onderdeel te zijn van hun nieuwe campagne. Dit fantastisch stel helpt mensen hun zelfhelend vermogen te (her)activeren en leefstijl te transformeren naar de Ultieme Staat van Gezondheid & Levensgeluk. Dank je mooierds! <3 Zo blij jullie ontmoet te hebben en deel hiervan mag zijn.

Het thema was bewust leven. Maar wat is dit eigenlijk? Wat betekent dit voor jou?

Tijdens het interview heb ik aangegeven wat bewust leven voor mij betekent. Ik zal je een voorproefje geven in woorden, voor het complete verhaal zul je even geduld moeten hebben…

Regelmatig wordt ik nog als vreemd, eng of zweverig bestempeld. Zweverig vindt ik wel de leukste. Het grappige vind ik dat degene die dit denken/roepen naar anderen zelf de zwevers zijn. Onbewust van hun angsten, luisterend naar hun monkeymind dat zich nog altijd hoger bevindt ‘zweeft’ dan het hart en gevoelscentrum, daar waar de bewuste geest naar luistert.

Bewust leven, wakker worden vanuit een onbewust leven, betekent dat je door alle angsten heen gaat. 1 voor 1 dien je ze aan te kijken zodat je ze kunt herkennen voor wat ze zijn. Dan kun je er doorheen gaan, ze teniet doen.

Bewust leven betekent voor mij ook ieder deel(kwaliteit, gedachte/gevoel/keuze) in mezelf proberen te laten zijn. Ik zeg proberen want in praktijk is dit een hele uitdaging. Maar het is wel de weg naar vrijheid. Het grootste probleem? Dat we vanaf jongs af aan worden getraind/gebrainwashed in het denken van zwart/wit. In het denken van goed en fout. Het geloven in straffen en belonen. Als je iets ‘goeds’ doet ben je goed, als je iets niet ‘goeds’ doet ben je ‘stout’ (maar je voelt jezelf niet goed genoeg). Als je dit doet wordt je beloont maar als je dat doet wordt je gestraft. Dit zie je terugkomen in opvoeding, school, werk, relaties…. En zie hier, een wereld vol mensen die zich niet goed genoeg voelen met alle gevolgen van dien. Zolang je dingen in jezelf wilt accepteren of goedkeuren, betekent het automatisch ook dat je dingen niet accepteert of afkeurt. Dit doe je niet alleen bij jezelf maar ook bij de ander. Dit creĂ«ert het conflict in jezelf en je leven. Deze manier van denken zorgt ervoor dat je een slaaf bent van je eigen mind en dat je nooit vrij kunt zijn……..

Wordt vervolgt đź™‚

Gelukkig zijn er inmiddels steeds meer mensen die gaan staan, wakker worden en hun eigen pad gaan bewandelen. Die deze oude conditioneringen verbreken, door alle angsten en belemmerende overtuigingen heen gaan en gewoon hun ding doen, vanuit hun hart. En als jou ding doen ook nog toevallig het leven van anderen positief beĂŻnvloed… WOW, prepare yourself for a new world <3

Hier zie je een voorproefje van de shoot en interview. Wanneer het eindresultaat er is zal ik dit uiteraard delen.

Voor meer foto’s en artikelen volg me op Facebook:

https://www.facebook.com/kelvin.welling

Wellicht kan ik je ergens mee helpen of heb je vragen. Ik ontvang graag je bericht…