Voor wie is deze academie?

Deze academie is voor pioniers die voorlopen op de massa, of de andere kant op lopen. Die zich willen bevrijden van de 'dit is normaal', 'dit is logisch' of 'dit hoort zo' mentaliteit.

Omdat ze weten dat deze basis essentieel is om door alle lagen en angsten heen te gaan, te stoppen met iets of iemand anders de schuld te geven voor hun eigen gevoel van onvrede.

Dan wordt je EIGENAAR van je leven ipv SLACHTOFFER.

En alleen dan kun je in contact komen met wie jij werkelijk bent en kun je gaan LEIDEN en stopt jouw LIJDEN.

Dan ben je op de juiste plaats!

De cursussen nemen je mee op een innerlijke reis waar je stopt met afleiden en verdoven en leert VOELEN. Waar de beperkende overtuigingen die je tegenhouden in het leven elimineert, zodat je vrij kunt leven van angst.

 

Ik leer je in contact komen met jouw innerlijk vuur, jouw passie en kracht zodat je kunt gaan leiden. Jouw wereld en omgeving heeft de ECHTE JIJ nodig. Dit is mijn levensmissie.

Wist je dat meer dan 90 procent van alle pijnen, kwaaltjes en ziekten in het lichaam een emotionele oorzaak hebben?

Maar waar ligt de oorzaak? Hoe kun je dat herkennen in jezelf en anderen? Welke patronen komen hierbij kijken waarmee je jezelf afleidt en verdoofd? Wat ben je aan het verbloemen?

In de video hieronder deel ik de vragen die ik mezelf stelde tijdens mijn ziekte en deel ik hoe ik mezelf heb genezen. Ter conclusie: last van kritiek, oordeel, vingertjes wijzen, onrust of onvrede in jezelf en hoofd, gevoel van niet goed genoeg zijn, de liefde niet waard zijn?

Check nu de video

Ik zat niet lekker in mijn vel, relatie liep niet lekker, snel geïrriteerd, geen zin om iets te ondernemen.. Ik ontmoette kelvin en mijn gevoel zei dat ik een afspraak met hem moest maken.

Je komt jezelf tegen tijdens de sessies, het was emotioneel en heftig maar Kelvin heeft mij de andere kant van de medaille laten zien. Hij is een aardige, rustige man en kan goed actief luisteren.

De sessies zorgde voor nieuw effectief gedrag waarmee de gewenste resultaten gerealiseerd werden. Kelvin heeft me mijn leven teruggegeven en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor!!!

Inge
Inge

Op een mooie zaterdag werden we welkom geheten door Kelvin in een behaaglijke ruimte waar een hele fijne energie hing. Nadat iedereen aanwezig was begon eerst het voorstel rondje waardoor we de andere deelnemers een beetje leerde kennen en de sfeer meteen heel ongedwongen was.

Kelvin vertelde over het Ego, wat dat met ons doet en hoe het mogelijk is om daar goed mee om te gaan zodat je goed in je eigen kracht kunt blijven. Wat ook zo werkt met positieve gedachte en affirmaties, op deze manier krijg je meer zelfvertrouwen waardoor de eigen liefde stijgt.Verder bestond de workshop uit spiegel, visualisatie en vergevingsoefeningen. Door deze oefeningen voelde ik dat er in mijn lichaam iets in gang werd gezet. Door het te voelen en te doorleven kon ik dingen uit mijn verleden opruimen met als gevolg dat ik weer wat meer van mezelf kon houden.

Als laatste kregen we 10 tips om meer van jezelf te houden en oefeningen voor thuis, die ik met heel veel succes gedaan heb. Hierdoor heb ik een aantal dingen uit mij verleden los kunnen laten, die voorgoed uit mijn systeem zijn gewist.

Voor mij was dit een zeer geslaagde workshop Zelfliefde, een echte aanrader.

Groetjes Marie-Louise

Marie-Louise
Marie-Louise