Angst is een moordenaar…

Jarenlang heb ik in angst geleefd. En lange tijd heb ik doodsangsten gehad. Vaak bleef ik vingertjes wijzen naar iets of iemand die daar schuldig aan was. Er was altijd wel iets te vinden, een persoon, ervaring of situatie die ik kon aanwijzen waarom mijn leven zo ellendig was.

De ziekte die 15 jaar geleden op mijn pad kwam was mijn redding. Die bracht me in contact met mijn lichaam, mijn pijn, haat, verdriet en angst. Ik moest wel voelen. Depressie, angststoornissen, een ongeluk en burn-outs….. Iets wat het leven je vanzelf geeft in als je lange tijd je gevoelens onderdrukt en negeert. Meditatie, affirmaties en schrijfwerk die mijn onderbewustzijn herprogrammeerde genas mijn lichaam. Toch bleef ik moeilijkheden aantrekken op financieel en relationeel gebied.

Was ik echt een ‘pechvogel’ zoals ik lange tijd dacht. Was ik liefde op welk vlak dan ook niet waard? Of was er meer aan de hand? Waarom ben ik hier en wat kan ik doen?

Deze vragen brachten mij in contact met de plantmedicijnen. Niet DE weg, maar EEN weg naar je hart. Niet iets om over na te denken, denken is de oorzaak van vele lijden. Het roept je. Of je luistert is een keuze. Er is geen goed of fout. Alleen maar mogelijkheden.

Het duurde even voordat ik in het kwantumveld kon ontdekken en spelen. Het voelt als een excursie, naar de sjamanistische, mysterieuze domeinen van het leven, moeder aarde en het Universum.

Ik werd ‘gedwongen’ om in het begin het donker te bekijken. Iets waar ik mijn hele leven bang van was. Iets wat ontastbaar is, iets wat ik niet wilde voelen… Duisternis was voor mij negatief. Ik wilde het niet zien. Maar ik wilde de pijn die ik voelde onderzoeken en begrijpen. Ik leerde me te openen voor wat ik niet wilde zien. Ik leerde mijn hart te openen en te vertrouwen…

Alle pijnen, trauma’s en heftige beelden en ervaringen kwamen vanuit de diepte naar de oppervlakte. Gevoelsmatig ging ik dood in het moment, echter alleen om opnieuw geboren te worden. Wat heb ik nu eigenlijk gedaan, dacht ik. Hoe komt genezing tot stand? Genezing komt tot stand door te voelen, door toe te laten wat ik in jouw duisternis te vinden is. Het wil alleen maar bekeken worden, geaccepteerd en gevoeld. Erkent! Het enige wat we willen is erkenning. Maar dit geldt ook voor ieder deel in onszelf.

Ook nu in deze tijd worden we gedwongen om in het donker te kijken. Maar als ik om me heen kijk zijn de meesten nog niet bereid om naar het ‘negatieve’ en donkere te kijken. Maar weet je hoeveel mensen in het donker leven? Alsof het iets slechts is. Dit is een wereld van dualiteit lieve mensen. Het licht kan niet zonder het donker bestaan. Positief niet zonder negatief. Negatief en donker is niets slechts tenzij je die overtuiging hebt. En overtuigingen creëren je eigen realiteit.

<3 “In het donker zul je jouw licht vinden”. <3

Loop niet weg van de schaduw van het leven want er valt veel te genezen als de pijn van de donkere kant van het leven wordt gevoeld, beseft en begrepen. Emoties zijn de sleutel, emoties zetten je innerlijke medicijnkast open, de persoonlijke apotheek van je lichaam. Kun je nu begrijpen dat het systeem en de vele vormen van ‘hulp’ grotendeels op het verdoven en onderdrukken van je hele wezen gebaseerd is? Als je nu op dit moment je ogen opent zul je zien dat er plannen zijn voor een grote staat van onderdrukking. Van jou als mens, met middelen die heel je systeem gaan plat gooien. Dit is altijd zo geweest alleen nu vermomt onder een nieuw jasje. Toch wil ik je vragen om je angst te laten varen. Waarom? Omdat het meer schade aanricht dan je goed doet. Ten tweede ben jij de enige verantwoordelijke voor je gezondheid, je geluk, je leven en de keuzes die je maakt. Neem die verantwoordelijkheid als je wilt. Als je dan al zat te wachten op ‘het moment’ dan is NU het moment.

Eén van de grootste lessen die ik heb mogen ervaren is dat je onderbewustzijn geen verschil uitmaakt tussen een echte ervaring of een ingebeelde ervaring. Verbeeldingskracht… 1 van de grootste krachten in je bezit. Laat deze zin even op je inwerken en lees het een aantal keer.

<3 Je macht eindigt daar waar je angst begint… <3

Als je angst in je lichaam vasthoudt en met je meedraagt, en zelfs angst voor het leven uitzend (want dat is wat je bent een zender) dan trek je angst aan. Je lichaam zit vol spanning en het dood al je vitale levenskracht. Dit schept stress en je weet hoe slecht dat voor je lichaam is.

JE GEDACHTEN SCHEPPEN JE WERKELIJKHEID.

Tijdens mijn ontdekkingstocht begon ik patronen te herkennen. Ik voelde me ‘niet goed genoeg’. Een overtuiging waarmee ik situaties en relaties aantrok die me weerspiegelde dat ik ‘niet goed genoeg’ was. Je schept je verleden steeds opnieuw door het in detail te herinneren. Hiermee veranker je het in het NU. Nu lees deze zin nog eens:

<3 “Je onderbewustzijn herkent geen verschil tussen een ingebeelde en een echte ervaring”. <3

Iedere cel in je lichaam bevat alle informatie van je hele wezen. Iedere cel! En deze cellen zijn volkomen vrij om te komen en gaan. Ze reproduceren zichzelf continue. Waar komen hun instructies vandaan? Die worden geleverd door jou overtuigingen en ideeën die je over jouw werkelijkheid draagt. Dit zijn grotendeels onbewuste patronen. Maar wat denk je dat er gebeurd als je ideeën veranderd, opengegooid of uitbreid? Uiteindelijk zal je moleculaire structuur volgen. Dit is wat er op de achtergrond tijdens mijn genezing van ziekte gebeurde. Ook jij hebt dezelfde mogelijkheid om gezondheid te creëren van binnenuit.

Actievering van je lichaam en activering van je oneindige bron betekent dat je je losmaakt van alle vormen van ‘zo hoort het’ of ‘dat is zo’ die je hebt opgeslagen. Ben je druk bezig met niets? Vibreert iedere cel in je lichaam gezondheid? Leidt je werkelijk het meest zinvolle leven dat je kunt leiden? Wacht je op de goedkeuring van anderen, altijd slechts een schaduw van de kracht van het uitstralen van je waarheid? Ik stel deze vragen de laatste weken iedere aan mezelf omdat ze me confronteren maar ook scherp houden. Want ik voel niet fysiek de angst. Niet in mijn lichaam noch in mijn gedachten. Maar de handelingen (afleidingen) waar ik me op betrap vertellen me wat anders. Met afleidingen bedoel ik eigenlijk manieren om te verdoven zodat je niet hoeft te kijken en voelen wat er werkelijk in je speelt. De afleidingen zijn voor iedereen anders maar tegelijkertijd schadelijk voor je hele wezen.

Tv kijken, roken, alcohol, drugs, druk bezig zijn met niets doen, alleen maar druk bezig zijn met anderen en oordelen over anderen, slecht voedsel, porno/sex op de manier die ons verkeerd aangeleerd is. En in deze periode heb ik regelmatig de drang gehad en me laten verleiden om in diverse afleidingen te duiken. Hier zit veel oordeel nog op. Een teken voor mij om naar binnen te gaan en dat te bekijken en voelen. Op deze momenten wordt ik stil naar de buitenwereld om me heen. Nu is het helder. Het is een deel van mijn levensmissie. Velen zitten hier hun hele leven in gevangen, voor mij is het een golfje van chaos. Ik weet als geen ander hoe het voelt, ik ben er geweest. Dat is de reden dat ik anderen hier in kan begeleiden.

Meer dan ooit kun je door negatieve gedachtevormen beïnvloed worden. Waarom? Omdat we als mensheid nu globaal meer negativiteit scheppen dan ooit tevoren (je bent een schepper, een zender, weet je nog). Wat zend jij uit? Moedigen de media je aan tot heling, het versterken van je immuunsysteem wat op goedkope manieren kan, tot vreugde? Of tot angst en negativiteit.

De aarde, de maatschappij kan zichzelf niet langer in stand houden. Het valt uit elkaar. De aarde is te vol, maar toch blijven me maar consumeren en vernietigen. Vergetende dat zij een levende entiteit is. Een moeder. Alles in de buitenwereld is een spiegel voor wat er binnen in je gaande is. Kijk naar je kind, naar de mensen in je omgeving. Maar ook de aarde. De aarde stinkt in deze tijd van het gif. Ze heeft het al lang genoeg aangezien. Vele, velen jaren vullen we de aarde met gif, niet alleen met rotzooi en radioactief afval. Maar vooral met het collectief ‘dumpen’ van menselijke woede en oordeel. Wij mensen zijn schepsels van energie en onze emoties scheppen een collectieve kracht die uitgezonden wordt. Chaos, angst en woede dit is nog steeds bij de grootste deel van de mensen aanwezig. Dit is het begin van de opruiming. We zullen als mens en als planeet tot de uiterste grenzen worden gedreven. Grenzen in onszelf waar we wel of niet voor staan. Een kans voor de mensheid om het eindelijk eens goed te doen. Of niet. Misschien verdienen we deze thuis niet en zal de cyclus weer opnieuw beginnen. Dan mogen het nog een keer proberen. Dit is niet de eerste keer. Ik had alleen gehoopt dat het de laatste keer was…

Ook ik zit nog in het proces van volledige activatie. Ook ik zit nog in proces om begrijpen hoe ik bewust iedere ervaring in mijn leven creëer. Als de scheppende kracht die we zijn. Theorie kennen is niet voldoende. Je dient deze wetenschap te leven, te implementeren in je nieuwe systeem. Maar we hebben een keuze. Wat verkies je? Waar ga je je op richten?

Als ik je kan helpen met je angsten dan doe ik dat graag!
Neem contact op via het contactformulier of via Facebook:
https://www.facebook.com/KelvinWelling.JourneyoftheHeart/

Als je je sombere gedachten, stemmingen en energieën niet kunt loslaten worden het gewoontes en patronen die grote problemen brengen. Je wordt een kosmische prostituee: een open poort voor ALLE ongeschikte energieën. Zie jezelf als een poort en je emoties als bewakers die bepalen welke soort energie er door mag. In jezelf, maar ook door de aarde. Jij bent degene die je grenzen bepaalt. Jij bent degene die kiest wat wel goed voelt of niet goed voelt. Wat wel kan en wat niet kan, wat gezond voor je is en wat niet. Zonder schuldgevoel leven kan alleen als je volledig van jezelf houdt en bewust te zijn van wat je creëert voor jezelf en de wereld.

Dear Humanity,

It’s time to clean up your mess.

Love,

Mother