GRATIS e-book: “De kracht van je gedachten”

100% GRATIS e-book: “De kracht van je gedachten”

Na een hevige ziekte in 2006 kreeg ik ook te maken met een angststoornis. Er ontstond depressie, faalangst, onzekerheid, pleinvrees, mensenschuw en allerlei vervelende lichamelijke klachten. Zonder dat ik het destijds wist ontstond op dat moment mijn reis naar zelfontdekking. Ik begon met het bestuderen van het ego en gedachten, het ontstaan van angsten, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Binnen een paar maanden was ik klachtenvrij.

Ik de loop der jaren heb ik me verder ontwikkeld en diverse technieken geleerd en toegepast in mijn leven. Van totale chaos ging ik naar volledige controle en creëerde een succesvol en gelukkig leven. Hieruit ontstond ook mijn missie.

In Amerika kwam ik in contact met de Napoleon Hill Foundation. Hier kreeg ik de mogelijkheid om de principes van succes te bestuderen. De onderwerpen die ik behandel in deze workshop zijn zeer waardevol voor mij geweest bij het behalen van mijn doelen en zijn voortgekomen uit persoonlijke ervaringen en studies over emoties, psychologie, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Grotendeels zijn deze gebaseerd op de principes van Napoleon Hill (26 oktober 1883 – 8 november 1970). Andrew Carnegie (oprichter van de Amerikaanse staalindustrie en destijds de rijkste man van de wereld) werd Hill’s sponsor en mentor. Hij zei: “Het is jammer dat elke nieuwe generatie de weg naar succes door vallen en opstaan moet vinden, terwijl de principes zo overduidelijk zijn.”

Dit e-book is een volgende stap in de ontdekkingsreis naar jezelf. Een kans om jezelf beter te leren kennen. Je zult ontdekken hoe krachtig en waardevol je werkelijk bent. Het grote GEHEIM is dat de kracht al in jezelf zit

Download nu snel dit nieuwe e-book via onderstaande link:
Klik hier om het e-book te downloaden

Wat is dit e-book en wat kun je verwachten?

Dit e-book is geschreven ter inspiratie. Het kan je helpen leiding te geven over je leven. Je leert hoe je gedachten werken en hoe je deze kunt inzetten voor een positief resultaat in je dagelijks leven. Ontdek hoe je blokkades en weerstanden uit de weg kunt ruimen.
Dit betekent niet dat je nooit meer problemen zult hebben, maar het grote verschil is de nieuwe manier waarop je op een probleem reageert.

Inhoudt:
01 Suggesties
02 Inleiding
03 Luister naar je innerlijke zelf
04 De wegschaal van balans
05 Transformeer je angst in geluk, vrede en inspiratie
06 Een inspirerend tussendoortje
07 Het verraderlijke ego
08 Een positieve mentale houding
09 Negativiteit elimineren
10 Zelfdiscipline
11 Mentaal zelfbeeld vs verbeeldingskracht
12 Waarom stel je jezelf niet succesvol voor?
13 Technieken en nawoord

Download nu snel dit GRATIS nieuwe e-book via onderstaande link:

Klik hier om het e-book te downloaden

Leave A Response

* Denotes Required Field