Hier begint jouw weg naar innerlijke vrede

Leer hoe je de liefde en rust in jezelf vindt die diep verborgen ligt in je denkgeest

Cacao Healing

Mag ik jullie voorstellen aan Lady Cacao. Cacao werd al sinds oudheid ceremonieel gebruikt door de Azteken in Mexico. Gedurende verschillende generaties na de kolonisatie van Amerika is het gebruik van cacao als heilige plant bijna volledig vergeten en onderdrukt geweest. Recentelijk is de kracht van deze plant en de ceremonie naar ons terug gekomen en wordt deze over de hele wereld gebruikt.

Cacao kan worden ingezet voor creatieve, spirituele, of ceremoniële doeleinden. De chocolade brengt je tot de deur aan je hart, maar ze duwt je er niet doorheen. Met zachtheid en liefde voor jezelf en het grotere geheel werkt de cacao in op jouw zintuigen en je hart.

Omdat de cacao een echte hartopener is, kunnen we ons sneller en makkelijker verbinden met het geheel, met de ander en met de wereld.  Tijdens het drinken van de rauwe cacao gaan we eerst naar binnen door middel van meditatie en muziek. Je zintuigen beginnen te prikkelen, in dankbaarheid zul je verblijven, je voelt de liefde voor jezelf door je hart heen stromen en vervolgens zal deze liefdevolle energie naar buiten stromen om te delen met de wereld. De cacao brengt dankbaarheid voor je Ware Zelf.

In de video vertel ik je meer over wat cacao voor mij heeft betekent.

Psychologie van de Cacao

Het bevat de neuromodulator fenylethylamine (PEA), die helpt het lichaam een gevoel te creëren van opwinding en euforie. Het helpt ons ook om aanwezig en alert te blijven. Met gezonde hoeveelheden PEA kunnen we gefocust blijven, de tijd vertraagt en we zijn niet afgeleid door honger of overtollige stimulatie van de 'buitenwereld'. PEA verhoogt ook de effectiviteit van noradrenaline, een neurotransmitter die verband houdt met het vreugdegevoel.

Anandamide is een type lipide (olie). Het woord 'Ananda' (waarvan deze chemische stof werd genoemd) vertaalt uit het Sanskriet als 'Bliss'. Dit natuurlijk geproduceerd chemische stof(dat deel uitmaakt van de groep endorfine) het meest geconcentreerd in het lichaam na matige lichaamsbeweging. Anandamide leidt tot gevoelens van gelukzaligheid en euforie en speelt ook een belangrijke rol bij het matigen van pijnperceptie en de herinnering van de pijn. Daarnaast helpt het bij het reguleren van de eetlust en stemming.

Een van de meest gebruikte belangrijkste mineralen in het lichaam is magnesium. Magnesium helpt bij alle metabole processen. Het helpt de spieren te ontspannen in het lichaam en is daarbij essentieel voor de effectiviteit en kracht van het pompen van de hartspier, het beheer van stress en inspanningsherstelfase, de motiliteit van de darmen, het reguleren van de spieren pre-menstruatie en vele andere functies . Magnesium wordt ook gebruikt in vrijwel alle belangrijke functies in de hersenen zoals het geheugen en concentratie. Cacao is de hoogste natuurlijke voedingsbron van magnesium.

Kleine waarschuwing en 5 dingen die je moeten weten als je deelneemt aan een cacao healing:

1. Cacao is een hartopener waardoor je je beter in VERBINDING komt met jezelf, de ander en de wereld.
2.Rauwe cacao heeft de hoogste concentratie aan antioxidanten waardoor je lichaam en immuunsysteem een BOOST krijgen.
3. Cacao bevat de neuromodulator fenylethylamine (PEA), die helpt het lichaam een gevoel te creëren van opwinding en euforie. Het helpt ons ook om aanwezig en alert te blijven. Met gezonde hoeveelheden PEA kunnen we gefocust blijven, de tijd vertraagt en we zijn niet afgeleid door honger of overtollige PRIKKELS van de 'buitenwereld'.
4. Ook bevat cacao Anandamide. Anandamide leidt tot gevoelens van gelukzaligheid en euforie en speelt ook een belangrijke rol bij het matigen van pijnperceptie en de herinnering van de pijn. Daarnaast helpt het bij het reguleren van de eetlust en stemming. Cacao heeft zich bewezen om te helpen bij DEPRESSIEVE gevoelens.
5. Kortom: cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, lever en nieren te ontgiften, STRESS te verminderen en versterkt het de afgifte van GELUKShormonen.

Overige medicinale werkingen cacao

• Theobromine heeft een luchtwegenverwijdende werking en verlicht op deze manier astmatische klachten.
• Cacao vermindert de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen zoals cataract of staar, verminderd gezichtsvermogen, verslechterde leverfunctie en de neurodegeneratieve aandoeningen Parkinson, Alzheimer en dementie.
• Cacao stimuleert het centrale zenuwstelsel en kan worden ingenomen om slaperigheid, vermoeidheid, uitputting, verminderde alertheid en verminderde concentratie tegen te gaan.
• Cacao heeft een licht euforische werking, onder andere door de xanthinen die erin zitten; hierdoor kan het worden ingezet bij neerslachtigheid (depressie).
• Cacao vermindert de eetlust; je zit sneller vol en het kan daarom bij een dieet helpen dat is gericht op gewichtsverlies.
• Cacao zorgt er voor dat de hersenbloedvaten zich samentrekken. Dat wordt vasoconstrictie genoemd. Hierdoor kan het andere stoffen meehelpen om hoofdpijn en migraine te verlichten. Voorbeeld: cacao verhoogt de werking van aspirine.
• Cacao is een zeer goede bron van magnesium en zorgt dat een tekort aan dit mineraal wordt opgeheven.
• De licht euforische makende werking, de lichte vochtafdrijvende werking en het feit dat er veel magnesium in zit is een reden voor sommige artsen om rauwe cacao voor te schrijven bij vrouwen met PMS.
• Uitwendig kan cacaoboter worden gebruikt als een verzachtend middel bij droge en schilferende huid.

Wat houdt de cacao healing nou precies in.

Tijdens de cacao healing drinken we de cacao en beginnen we met lichamelijke oefeningen die het hart openen. Je kunt iedere oefening meedoen op je eigen tempo. Tijdens de oefeningen zal de cacao voelbaar worden. Na de oefeningen mag je liggen en laat ik je met muziek meevoeren in een reis door je gevoel. Vervolgens ontstaat er steeds meer vrije ruimte. Want sommige willen blijven liggen, anderen willen bewegen op de muziek. Misschien wil je in contact gaan of in gesprek gaan met de ander.  Op  het einde zullen we onze ervaringen delen.

KOSTEN:
Partner of familie sessie (duo) : €88,- per duo
Persoonlijke cacao healing: €66,- 

shadow-ornament

Workshop Zelfliefde

Jezelf liefhebben begint met jezelf NOOIT of te nimmer voor wat dan ook bekritiseren. We bekritiseren onszelf omdat we geleerd hebben dat we ‘niet goed genoeg’ zijn.

HOE BELANGRIJK VINDT JIJ JEZELF ?
Stel jezelf de volgende transformatie voor:

*Van onbewust naar bewust.
*Van klagen naar tevredenheid.
*Van negatief naar positief.
*Van minderwaardig naar waardevol.
*Van oordelen naar liefde voor jezelf.
*Een bevrijding van alle stress, angst en zorgen.

Onmogelijk? Nee hoor. Ik heb de reis vanuit mijn hoofd naar mijn hart gemaakt. Een transformatie naar een gelukkig en succesvol leven. Dit gun ik jou ook! In de video om mijn home pagina vertel ik jullie meer over de innerlijke reis die ik heb gemaakt. Ben jij klaar om de eerste stap te nemen? Dan is de workshop ZelfLiefde iets voor jou.

Ik leer je te luisteren naar de ‘stem’ van je Ware Zelf, help je bewust te worden van de belemmerende overtuigingen die de liefde in jezelf blokkeren en laat je inzien dat je een keuze hebt hoe je kunt reageren op (negatieve) situaties in het leven.

Je leert beperkende overtuigingen herkennen, waar ze vandaan komen en hoe je deze kunt elimineren. Ik laat ik je zien hoe jouw weerstand zich uit en hoe je deze weerstand kunt loslaten. Ook leer je vergeven en dankbaar zijn.

De workshop bestaat uit theorie, individuele en groepsgewijze oefeningen.

 

Ego
Je Ego is niets meer dan een idee wat je in de loop der tijd bent gaan geloven. Het heeft de taak om je ‘veilig’ te houden. Het is opgebouwd uit al je nare ervaringen en negatieve verhalen die je in je leven gehoord hebt. Inclusief je ouders en andere verschrikkelijke levensverhalen. Dit wordt verzameld door het Ego en houdt je tegen om vooruitgang te boeken in je leven. Je Ego vindt vooruitgang eng en houdt je gevangen in het verleden omdat het denkt dat je daar veilig bent. Je hebt het verleden immers overleeft.

Jezelf Liefhebben

We kunnen het verleden niet veranderen maar gelukkig kunnen we onze houding tegenover het verleden wel veranderen. Om dit verleden los te laten is het nodig om bereid te zijn om te vergeven. Het maakt niet uit welk spiritueel pad je bewandelt, allen praten over vergeving. Als mensen bij me komen met een probleem, en het doet er niet toe wat voor probleem dat is – slechte gezondheid, geldgebrek, onbevredigende relaties of geblokkeerde creativiteit -, er is maar één ding waaraan ik altijd werk en dat is JEZELF LIEFHEBBEN.

Volledige Content

WAT LEER JE?

  • Beperkende overtuigingen herkennen, waar ze vandaan komen en hoe je deze kunt elimineren.
  • Hoe uit jij jouw weerstand en hoe kun je de weerstand loslaten?
  • Wat is je Ego en hoe kun je je Ware Zelf terug claimen?
  • Oefeningen om te vergeven en los te laten
  • Van jezelf houden!
  • Dit en nog veel meer leer je tijdens deze workshop. Ben jij er klaar voor?

Neem deel aan de cursus voor maar €57,-

Dit is inclusief koffie/thee en een gezond hapje. Plus deelname aan de besloten Facebook groep zodat we na de workshop in contact kunnen blijven en elkaar motiveren.

Vragen of aanmeldingen en eerstvolgende data:
Via: info@succesdokter.nl of het contactformulier op deze website

Ik zat niet lekker in mijn vel, relatie liep niet lekker, snel geïrriteerd, geen zin om iets te ondernemen.. Ik ontmoette kelvin en mijn gevoel zei dat ik een afspraak met hem moest maken.

Je komt jezelf tegen tijdens de sessies, het was emotioneel en heftig maar Kelvin heeft mij de andere kant van de medaille laten zien. Hij is een aardige, rustige man en kan goed actief luisteren.

De sessies zorgde voor nieuw effectief gedrag waarmee de gewenste resultaten gerealiseerd werden. Kelvin heeft me mijn leven teruggegeven en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor!!!

Inge
Inge

Op een mooie zaterdag werden we welkom geheten door Kelvin in een behaaglijke ruimte waar een hele fijne energie hing. Nadat iedereen aanwezig was begon eerst het voorstel rondje waardoor we de andere deelnemers een beetje leerde kennen en de sfeer meteen heel ongedwongen was.

Kelvin vertelde over het Ego, wat dat met ons doet en hoe het mogelijk is om daar goed mee om te gaan zodat je goed in je eigen kracht kunt blijven. Wat ook zo werkt met positieve gedachte en affirmaties, op deze manier krijg je meer zelfvertrouwen waardoor de eigen liefde stijgt.Verder bestond de workshop uit spiegel, visualisatie en vergevingsoefeningen. Door deze oefeningen voelde ik dat er in mijn lichaam iets in gang werd gezet. Door het te voelen en te doorleven kon ik dingen uit mijn verleden opruimen met als gevolg dat ik weer wat meer van mezelf kon houden.

Als laatste kregen we 10 tips om meer van jezelf te houden en oefeningen voor thuis, die ik met heel veel succes gedaan heb. Hierdoor heb ik een aantal dingen uit mij verleden los kunnen laten, die voorgoed uit mijn systeem zijn gewist.

Voor mij was dit een zeer geslaagde workshop Zelfliefde, een echte aanrader.

Groetjes Marie-Louise

Marie-Louise
Marie-Louise
shadow-ornament

Kambo Healing

Een krachtige boost voor je immuunsysteem

Kambo is een krachtig geneesmiddel dat geproduceerd wordt door een boomkikker uit de Amazone, de Phyllomedusa bicolor. Sommige indianenstammen in de Amazone behandelen al eeuwenlang al hun ziekten met deze remedie. Via kleine, in de huid gebrande gaatjes wordt het slijm van de kikker in de bloedcirculatie gebracht, waarna het zijn werk kan doen door het hele lichaam.

De uitscheiding heeft meer dan 200 werkzame stoffen die vooral rijk aan bepaalde peptiden te zijn, waaronder vasoactieve en opioide peptiden en een peptide die men adenoregulair noemt. Onderzoeken in en buiten het Amazonegebied tonen aan dat de behandeling een zeer gunstige invloed heeft op o.a. allergieën, darmproblemen, nierstenen, ziekten van hart- en bloedvaten, reumatische aandoeningen, kanker, glaucoom, verslavingen, depressie, angsten, hoge bloeddruk en intoxicatie door chemotherapie of andere medicijnen.

Het is geen toeval dat dit geneesmiddel grote belangstelling van farmaceutische bedrijven heeft gekregen en dat er nu 70 octrooien zijn ingediend TEGEN gesynthetiseerde versies van de peptiden in Kambo. Momenteel wordt er onderzoek uitgevoerd in de gebieden om de werkzaamheid te beoordelen bij het werken met Alzheimer, de ziekte van Parkinson, depressie, migraine, problemen met de bloedsomloop, kanker, vruchtbaarheidskwesties, AIDS en hepatitis.

Traditioneel was Kambo een belangrijk onderdeel van de inheemse geneeskunde. Gebruikt om malaria te behandelen Het werd gebruikt om kracht en uithoudingsvermogen te krijgen voor de jacht en om de menselijke geur te elimineren die aan dieren openbaart dat de jager er is. Het wordt ook gebruikt voor het opheffen van panema, wat een andere naam is voor duistere energie of pech.

Ook in Nederland is er steeds meer belangstelling door mensen die op zoek zijn naar het Kambo Cleanse-effect. Gifstoffen opruimen en helderheid brengen in hun leven.

 

ONDERZOEKEN IN- EN BUITEN HET AMAZONEGEBIED TONEN AAN DAT DE KAMBO-BEHANDELING EEN ZEER GUNSTIGE INVLOED HEEFT OP:

– darmproblemen
– tinnitus (oorsuizen)
– de overgang
– allergieën
– depressie en angsten
– reumatische aandoeningen
– verslavingen

– glaucoom (oogaandoening)
– nierstenen
– endometriose
– ziekte van lyme
– ziekte van hart- en bloedvaten
– ziekte van crohn
– stoppen met roken

Toepassing

De Kambo wordt aangebracht op kleine stippen die op de huid worden gebrand. Hierdoor kan het medicijn via het lymfevat het lichaam binnenkomen: dit is de meest gunstige methode voor toegang tot genezing.

De peptiden in de kikkersecretie veroorzaken chemische reacties in het lichaam, waardoor de interne organen en darmen toxines zuiveren, samen met een enorme toename van de productie van witte bloedcellen. Deze zuivering en toename schept voorwaarden voor een levendig en gezond immuunsysteem.

Voor een persoon die voor de eerste keer een Kambo-reinigingsbehandeling krijgt, wordt een enkel testpunt toegepast om de juiste dosering van Kambo vast te stellen.

Een Kambo-reiniging biedt het lichaam de mogelijkheid om zijn volledige potentieel te realiseren. Je zult zich na de behandeling waarschijnlijk verjongd en levend voelen.

Eigen ervaring en genezing

Ongeveer 2 jaar geleden heb ik geleerd hoe ik Kambo bij mezelf kan toepassen. Tot nu heb ik het alleen toegepast bij mezelf, familie en vrienden. Het heeft mij destijds genezen van depressieve klachten. De ervaring in het moment is vrij intens maar daarna vind ik het vooral  fijn dat er rust is, in het lichaam en hoofd. De dezelfde dag of de dagen erna ervaar ik veel meer energie.

Vorig jaar kreeg ik een hevige bacteriële infectie waar volgens de dokter een zware antibiotica kuur voor nodig is. Ik geloof uit ervaring en persoonlijke onderzoeken niet in de meeste medicijnen die in het reguliere systeem gegeven worden. En dus zeker ook niet een antibiotica omdat het ook alle goede bacteriën kapot maakt waardoor je een nog zwakker immuunsysteem krijgt en waarschijnlijk dus meer bijkomende klachten ervaart. Een aantal Kambo sessies heeft mij herstelt van alle ontstekingen en schadelijke bacteriën.

Begin dit jaar (2018) kreeg ik kale plekken om mijn hoofd en in mijn baard. Volgens eigen onderzoek kwam ik uit bij Alopecia areata wat ook wel pleksgewijze kaalheid genoemd. De dokter bevestigde dit. Sommige mensen herstellen hier zelf spontaan van maar dit kan jaren duren. Mijn plekken werden snel groter en de dokter gaf aan dat er een redelijke kans is dat ik helemaal kaal zou worden. Toen hij vertelde dat het een autoimmuunstoornis is hoorde ik direct eens stem in mijn gedachten.... KAMBO! Kambo versterkt het immuunsysteem en het zelf herstellende vermogen van het lichaam. Na een aantal sessies en dagelijkse visualisatie begonnen mijn kale plekken direct te verdwijnen. 2 maanden later had ik weer overal haar.

Is het veilig?

Kambo is een veilig medicijn maar vanwege zijn intense kracht en helingscapaciteiten er zijn een aantal contra-indicaties waarbij je Kambo niet mag doen.

1. Als je een ernstige hartaandoening hebt

2. Als je een ernstige hersenziekte hebt

3. Als je een beroerte hebt (gehad)

4. Als je medicijnen gebruikt vanwege lage bloeddruk

5. Als je een bloedtransfusie hebt gehad

6. Als je bloedstolsels in het bloedvat hebt

7. Als je een ernstige psychische aandoening hebt of zware antidepressiva gebruikt.

8. Als je aan het wachten bent op chemotherapie of radiotherapie of recent chemotherapie of radiotherapie hebt gehad. Na 1 maand kan het wel omdat het helpt de intoxicatie die je hebt opgelopen te verminderen.

9. Als je een immuunsuppressivum gebruikt (geneesmiddel dat de werking van het afweersysteem remt)

10. Als je zwanger bent

11. Als je moeder bent en je nog borstvoeding geeft of je kindje jonger dan 6 maanden is

12. Als je de ziekte van Addison of epilepsie hebt

13. Als je herstellende bent van een gecompliceerde operatie

14. Als je jonger bent dan 18 jaar

15. Voor of binnen een maand na een  Bufo Alvarius ceremonie

16. Voor of binnen 4 maanden na een IBOGA ceremonie

17. Binnen een week na een Colonhydrotherapie of darmspoeling

Bij twijfel bij een bepaalde aandoening of medicijngebruik zal ik geen behandeling doen of je verwijzen naar een dokter. Ondanks de bewezen medicinale werking zie ik het niet als een vervanging van medicijnen of een medische behandeling. Het is een spiritueel ritueel en zal nooit adviseren om te stoppen met medicatie die je is voorgeschreven.

 

Dieet en voorbereiding
o Eet geen vast voedsel gedurende 8-10 uur van tevoren, of geen eten voor acht uur eerder. Drink slechts drie uur voordien lichte thee of sappen.
o Drink geen overmatige hoeveelheden vloeistof voorafgaand aan de Kambo-behandeling. Het is vereist om 1,5 liter te drinken voor de behandeling, maar het doel hiervan is om 10-20 minuten te drinken voordat het geneesmiddel wordt aangebracht. Wacht alstublieft tot u bij de ceremonie aankomt voordat u drinkt.
o Gebruik geen alcohol of andere substanties gedurende 24-48 uur vóór of na de Kambo-behandeling.
o Probeer voedsel dat sterk is in de lever één tot twee dagen vóór en na kambo te vermijden.

Downloads

Een losse Kambo sessie bedraagt €66.00

Kambo wordt ook gebruikt als onderhoud. Het kan zijn dat je maandelijks wilt komen of 2 maal per maand. Tijdens een intensieve reiniging heb ik het 7 dagen achter elkaar gedaan. Nu gemiddeld 1 a 2 keer per maand voor onderhoudt.  Dit hangt af van je klachten en doel dat je hebt. Uiteraard zal ik dan een lagere prijs hanteren per keer.

Neem contact op voor verdere vragen of afspraken
Via: info@kelvinwelling.nl of het contactformulier op deze website

Of natuurlijk hier via Facebook.

Testimonials

Onlangs deed ik een Kambosessie bij Kelvin. Een bijzondere ervaring. Intens, maar het was het allemaal waard. Het voelde als de ultieme detox. Mijn lijf ruimde flink op en ik had de dagen erna duidelijk meer focus en voelde me gegrond.
Wat ik fijn vind bij Kelvin is de zorg. Overal wordt aan gedacht. Hij creëert een fijne space, waar ik me comfortabel en gedragen voel, terwijl het medicijn zijn werk kan doen. Ik heb inmiddels verschillende ceremonies bij Kelvin gevolgd, iedere keer weer neem ik wat mee terug dat heeft bijgedragen aan mijn gezondheid en ontwikkeling. Ik kan het iedereen aanraden 🙏

Michelle Nanninga