Hier begint jouw weg naar innerlijke vrede

Leer hoe je de liefde en rust in jezelf vindt die diep verborgen ligt in je denkgeest

Cacao Healing

Mag ik jullie voorstellen aan Lady Cacao. Cacao werd al sinds oudheid ceremonieel gebruikt door de Azteken in Mexico. Gedurende verschillende generaties na de kolonisatie van Amerika is het gebruik van cacao als heilige plant bijna volledig vergeten en onderdrukt geweest. Recentelijk is de kracht van deze plant en de ceremonie naar ons terug gekomen en wordt deze over de hele wereld gebruikt.

Cacao kan worden ingezet voor creatieve, spirituele, of ceremoniële doeleinden. De chocolade brengt je tot de deur aan je hart, maar ze duwt je er niet doorheen. Met zachtheid en liefde voor jezelf en het grotere geheel werkt de cacao in op jouw zintuigen en je hart.

Omdat de cacao een echte hartopener is, kunnen we ons sneller en makkelijker verbinden met het geheel, met de ander en met de wereld.  Tijdens het drinken van de rauwe cacao gaan we eerst naar binnen door middel van meditatie en muziek. Je zintuigen beginnen te prikkelen, in dankbaarheid zul je verblijven, je voelt de liefde voor jezelf door je hart heen stromen en vervolgens zal deze liefdevolle energie naar buiten stromen om te delen met de wereld. De cacao brengt dankbaarheid voor je Ware Zelf.

In de video vertel ik je meer over wat cacao voor mij heeft betekent.

Psychologie van de Cacao

Het bevat de neuromodulator fenylethylamine (PEA), die helpt het lichaam een gevoel te creëren van opwinding en euforie. Het helpt ons ook om aanwezig en alert te blijven. Met gezonde hoeveelheden PEA kunnen we gefocust blijven, de tijd vertraagt en we zijn niet afgeleid door honger of overtollige stimulatie van de 'buitenwereld'. PEA verhoogt ook de effectiviteit van noradrenaline, een neurotransmitter die verband houdt met het vreugdegevoel.

Anandamide is een type lipide (olie). Het woord 'Ananda' (waarvan deze chemische stof werd genoemd) vertaalt uit het Sanskriet als 'Bliss'. Dit natuurlijk geproduceerd chemische stof(dat deel uitmaakt van de groep endorfine) het meest geconcentreerd in het lichaam na matige lichaamsbeweging. Anandamide leidt tot gevoelens van gelukzaligheid en euforie en speelt ook een belangrijke rol bij het matigen van pijnperceptie en de herinnering van de pijn. Daarnaast helpt het bij het reguleren van de eetlust en stemming.

Een van de meest gebruikte belangrijkste mineralen in het lichaam is magnesium. Magnesium helpt bij alle metabole processen. Het helpt de spieren te ontspannen in het lichaam en is daarbij essentieel voor de effectiviteit en kracht van het pompen van de hartspier, het beheer van stress en inspanningsherstelfase, de motiliteit van de darmen, het reguleren van de spieren pre-menstruatie en vele andere functies . Magnesium wordt ook gebruikt in vrijwel alle belangrijke functies in de hersenen zoals het geheugen en concentratie. Cacao is de hoogste natuurlijke voedingsbron van magnesium.

Kleine waarschuwing en 5 dingen die je moeten weten als je deelneemt aan een cacao healing:

1. Cacao is een hartopener waardoor je je beter in VERBINDING komt met jezelf, de ander en de wereld.
2.Rauwe cacao heeft de hoogste concentratie aan antioxidanten waardoor je lichaam en immuunsysteem een BOOST krijgen.
3. Cacao bevat de neuromodulator fenylethylamine (PEA), die helpt het lichaam een gevoel te creëren van opwinding en euforie. Het helpt ons ook om aanwezig en alert te blijven. Met gezonde hoeveelheden PEA kunnen we gefocust blijven, de tijd vertraagt en we zijn niet afgeleid door honger of overtollige PRIKKELS van de 'buitenwereld'.
4. Ook bevat cacao Anandamide. Anandamide leidt tot gevoelens van gelukzaligheid en euforie en speelt ook een belangrijke rol bij het matigen van pijnperceptie en de herinnering van de pijn. Daarnaast helpt het bij het reguleren van de eetlust en stemming. Cacao heeft zich bewezen om te helpen bij DEPRESSIEVE gevoelens.
5. Kortom: cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, lever en nieren te ontgiften, STRESS te verminderen en versterkt het de afgifte van GELUKShormonen.

Overige medicinale werkingen cacao

• Theobromine heeft een luchtwegenverwijdende werking en verlicht op deze manier astmatische klachten.
• Cacao vermindert de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen zoals cataract of staar, verminderd gezichtsvermogen, verslechterde leverfunctie en de neurodegeneratieve aandoeningen Parkinson, Alzheimer en dementie.
• Cacao stimuleert het centrale zenuwstelsel en kan worden ingenomen om slaperigheid, vermoeidheid, uitputting, verminderde alertheid en verminderde concentratie tegen te gaan.
• Cacao heeft een licht euforische werking, onder andere door de xanthinen die erin zitten; hierdoor kan het worden ingezet bij neerslachtigheid (depressie).
• Cacao vermindert de eetlust; je zit sneller vol en het kan daarom bij een dieet helpen dat is gericht op gewichtsverlies.
• Cacao zorgt er voor dat de hersenbloedvaten zich samentrekken. Dat wordt vasoconstrictie genoemd. Hierdoor kan het andere stoffen meehelpen om hoofdpijn en migraine te verlichten. Voorbeeld: cacao verhoogt de werking van aspirine.
• Cacao is een zeer goede bron van magnesium en zorgt dat een tekort aan dit mineraal wordt opgeheven.
• De licht euforische makende werking, de lichte vochtafdrijvende werking en het feit dat er veel magnesium in zit is een reden voor sommige artsen om rauwe cacao voor te schrijven bij vrouwen met PMS.
• Uitwendig kan cacaoboter worden gebruikt als een verzachtend middel bij droge en schilferende huid.

Pagina met meer info en foto's groepsceremonie

Wat houdt de cacao healing nou precies in.

Tijdens de cacao healing drinken we de cacao en beginnen we met lichamelijke oefeningen die het hart openen. Je kunt iedere oefening meedoen op je eigen tempo. Tijdens de oefeningen zal de cacao voelbaar worden. Na de oefeningen mag je liggen en laat ik je met muziek meevoeren in een reis door je gevoel. Vervolgens ontstaat er steeds meer vrije ruimte. Want sommige willen blijven liggen, anderen willen bewegen op de muziek. Misschien wil je in contact gaan of in gesprek gaan met de ander.  Op  het einde zullen we onze ervaringen delen.

KOSTEN:
Partner of familie sessie (duo) : €166,- per duo
Persoonlijke cacao healing: €111,- 

shadow-ornament

Kambo Healing

Een krachtige boost voor je immuunsysteem

Kambo is een krachtig geneesmiddel dat geproduceerd wordt door een boomkikker uit de Amazone, de Phyllomedusa bicolor. Sommige indianenstammen in de Amazone behandelen al eeuwenlang al hun ziekten met deze remedie. Via kleine, in de huid gebrande gaatjes wordt het slijm van de kikker in de bloedcirculatie gebracht, waarna het zijn werk kan doen door het hele lichaam.

De uitscheiding heeft meer dan 200 werkzame stoffen die vooral rijk aan bepaalde peptiden te zijn, waaronder vasoactieve en opioide peptiden en een peptide die men adenoregulair noemt. Onderzoeken in en buiten het Amazonegebied tonen aan dat de behandeling een zeer gunstige invloed heeft op o.a. allergieën, darmproblemen, nierstenen, ziekten van hart- en bloedvaten, reumatische aandoeningen, kanker, glaucoom, verslavingen, depressie, angsten, hoge bloeddruk en intoxicatie door chemotherapie of andere medicijnen.

Het is geen toeval dat dit geneesmiddel grote belangstelling van farmaceutische bedrijven heeft gekregen en dat er nu 70 octrooien zijn ingediend TEGEN gesynthetiseerde versies van de peptiden in Kambo. Momenteel wordt er onderzoek uitgevoerd in de gebieden om de werkzaamheid te beoordelen bij het werken met Alzheimer, de ziekte van Parkinson, depressie, migraine, problemen met de bloedsomloop, kanker, vruchtbaarheidskwesties, AIDS en hepatitis.

Traditioneel was Kambo een belangrijk onderdeel van de inheemse geneeskunde. Gebruikt om malaria te behandelen Het werd gebruikt om kracht en uithoudingsvermogen te krijgen voor de jacht en om de menselijke geur te elimineren die aan dieren openbaart dat de jager er is. Het wordt ook gebruikt voor het opheffen van panema, wat een andere naam is voor duistere energie of pech.

Ook in Nederland is er steeds meer belangstelling door mensen die op zoek zijn naar het Kambo Cleanse-effect. Gifstoffen opruimen en helderheid brengen in hun leven.

Sinds 1966 heeft men veel bestaande peptiden in de afscheiding van de Kambo gekenmerkt en gesynthetiseerd. Als een bewijs van zijn medicinale eigenschappen, zijn er reeds meer dan 70 patenten van Kambo in de farmaceutische wereld, voornamelijk in de Verenigde Staten.

De belangrijkste families van de geïdentificeerde bio-actieve peptiden in de afscheiding van de Kambo zijn tot op het moment:

Phyllomedusinae: zoals de Tachykinine  (die ook als een neuropeptide werkt). Ze produceren een contractie op het niveau van het gladde spierweefsel en verhogen de afscheiding op het niveau van het hele spijsverteringsstelsel zoals bij de speekselklieren, de maag, de dunne en dikke darm, de pancreas en de galblaas. Het zijn de voornaamste verantwoordelijken voor de diepe zuivering die de toediening van Kambo met zich meebrengt.

Phylloquinone en Phyllomedusinae – beide zijn krachtige bloedvat-verwijdende middelen die ook de doorgang van de hemato-encefalische barrière verhoogt, zowel voor zijn eigen toegang als voor andere actieve peptiden. Binnen deze familie vindt men de medusina die ook anti-microbiële en anti-schimmel eigenschappen bezit.

Caerulein en Sauvagine – Dit zijn peptiden met kettingen van 40 aminozuren, met myotropische eigenschappen op het gladde spierweefsel waardoor ze een contractie veroorzaken op niveau van de karteldarm en de urineblaas. Ze brengen een val van de bloeddruk teweeg die gepaard gaat met hartkloppingen. Ze stimuleren de bijnierschors en de hypofyse en dragen zo bij tot een grotere zintuiglijke gewaarwording  en een grotere weerstand. Beide peptiden bezitten een grote pijnstillende werking en verbeteren de fysieke kracht en de capaciteit om fysieke pijn, stress en ziekten te verwerken. Ze verminderen ook de symptomen van vermoeidheid.  Op medisch vlak draagt deze familie van peptiden bij aan een betere vertering. Het bezit pijnstillende eigenschappen bij pijn veroorzaakt door nierstenen, tumoren of bij perifere vasculaire insufficiëntie.

Dermorfine en deltorfine – Dit zijn kleine peptiden die samengesteld zijn uit 7 aminozuren. Het zijn selectieve agonisten van de delta opioïdreceptoren die 4000 keer sterker zijn dan morfine en 40 keer sterker dan endogene endorfines.

Adenoreguline – ontdekt in de jaren 90 door het team van John Daly van het Nationaal Gezondheidsinstituut van de Verenigde Staten. Adenoreguline werkt in op het lichaam via de adenosine receptoren, een fundamenteel component in elke menselijke cellulaire verbranding. Deze receptoren kunnen een opleving bieden in de behandeling van depressies, beroertes en ziekten gerelateerd met verlies van cognitieve functies zoals de ziekte van Alzheimer maar ook Parkinson.

Antimicrobiële Peptiden: Dermaseptine, inclusief de adenoreguline (met 33 aminozuren), plasticine en phyloseptine, vormen deel van een familie van antimicrobiële peptiden van een breed spectrum en die een rol spelen in de verdediging van de naakte huid van de kikkers tegen een microbiële invasie. Dit zijn de eerste  peptiden van de gewervelden die duidelijke effecten tonen tegen de metaaldraadachtige fungi die verantwoordelijk zijn voor ernstige opportunistische infecties die het syndroom van immunodeficiëntie vergezellen, en het gebruik van immuno-suppressors.  Ze hebben ook een dodelijk effect tegen een breed spectrum van bacteriën, schimmels, gisten en protozoön. Verschillende jaren van onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Parijs heeft aangetoond dat de peptiden Dermaseptine B2 en B3 effectief zijn in het doden van bepaalde soorten kankercellen. Onderzoeken in de Universiteit van Queens, in Belfast, hebben recent een prestigieuze prijs gewonnen voor hun innovatief werk rond kanker en Kambo. Zijn actiemechanisme werkt via de inhibitie van de angiogenesis van de tumorcellen, met selectieve cytotoxiciteit voor deze cellen.

Bradiquinine – zoals de fyloquinine en tryptofiline. Dat zijn peptiden met een gelijkaardige structuur en eigenschappen aan de menselijke bradiquinine. Het zijn bronnen van belangrijk wetenschappelijk onderzoek omdat ze bloeddrukverlagers zijn, die vasodilatatie teweeg brengen, een contractie van de niet vasculaire gladde spierweefsels, de vasculaire doorgang verhogen en ook verbonden zijn met het mechanisme van inflammatoire pijn.

Bombesine – deze peptiden stimuleren de afscheiding van cloorhydrisch zuur door in te werken op de G-cellen van de maag, onafhankelijk van het pH van de omgeving. Ze verhogen ook de afscheiding van pancreassappen, de micro-elektrische activiteit van de ingewanden en de samentrekking van het gladde spierweefsel.

Ceruleíne – Stimuleren de maagsappen, gal- en pancreassappen en ook bepaalde gladde spierweefsels. Men zou het kunnen aanwenden bij lamme of luie karteldarm en als diagnose-middel bij dysfunctionele prancreas of alvleesklier.

Triptofiline – dit zijn neuropeptiden die samengesteld zijn uit 4 tot 14 aminozuren en die nieuwe perspectieven openen over hoe het menselijk brein functioneert.

ONDERZOEKEN IN- EN BUITEN HET AMAZONEGEBIED TONEN AAN DAT DE KAMBO-BEHANDELING EEN ZEER GUNSTIGE INVLOED HEEFT OP:

– darmproblemen
– tinnitus (oorsuizen)
– de overgang
– allergieën
– depressie en angsten
– reumatische aandoeningen
– verslavingen

– glaucoom (oogaandoening)
– nierstenen
– endometriose
– ziekte van lyme
– ziekte van hart- en bloedvaten
– ziekte van crohn
– stoppen met roken

Toepassing

De Kambo wordt aangebracht op kleine stippen die op de huid worden gebrand. Hierdoor kan het medicijn via het lymfevat het lichaam binnenkomen: dit is de meest gunstige methode voor toegang tot genezing.

De peptiden in de kikkersecretie veroorzaken chemische reacties in het lichaam, waardoor de interne organen en darmen toxines zuiveren, samen met een enorme toename van de productie van witte bloedcellen. Deze zuivering en toename schept voorwaarden voor een levendig en gezond immuunsysteem.

Voor een persoon die voor de eerste keer een Kambo-reinigingsbehandeling krijgt, wordt een enkel testpunt toegepast om de juiste dosering van Kambo vast te stellen.

Een Kambo-reiniging biedt het lichaam de mogelijkheid om zijn volledige potentieel te realiseren. Je zult zich na de behandeling waarschijnlijk verjongd en levend voelen.

Eigen ervaring en genezing

Ongeveer 2 jaar geleden heb ik geleerd hoe ik Kambo bij mezelf kan toepassen. Tot nu heb ik het alleen toegepast bij mezelf, familie en vrienden. Het heeft mij destijds genezen van depressieve klachten. De ervaring in het moment is vrij intens maar daarna vind ik het vooral  fijn dat er rust is, in het lichaam en hoofd. De dezelfde dag of de dagen erna ervaar ik veel meer energie.

Vorig jaar kreeg ik een hevige bacteriële infectie waar volgens de dokter een zware antibiotica kuur voor nodig is. Ik geloof uit ervaring en persoonlijke onderzoeken niet in de meeste medicijnen die in het reguliere systeem gegeven worden. En dus zeker ook niet een antibiotica omdat het ook alle goede bacteriën kapot maakt waardoor je een nog zwakker immuunsysteem krijgt en waarschijnlijk dus meer bijkomende klachten ervaart. Een aantal Kambo sessies heeft mij herstelt van alle ontstekingen en schadelijke bacteriën.

Begin dit jaar (2018) kreeg ik kale plekken om mijn hoofd en in mijn baard. Volgens eigen onderzoek kwam ik uit bij Alopecia areata wat ook wel pleksgewijze kaalheid genoemd. De dokter bevestigde dit. Sommige mensen herstellen hier zelf spontaan van maar dit kan jaren duren. Mijn plekken werden snel groter en de dokter gaf aan dat er een redelijke kans is dat ik helemaal kaal zou worden. Toen hij vertelde dat het een autoimmuunstoornis is hoorde ik direct eens stem in mijn gedachten.... KAMBO! Kambo versterkt het immuunsysteem en het zelf herstellende vermogen van het lichaam. Na een aantal sessies en dagelijkse visualisatie begonnen mijn kale plekken direct te verdwijnen. 2 maanden later had ik weer overal haar.

Is het veilig?

Kambo is een veilig medicijn maar vanwege zijn intense kracht en helingscapaciteiten er zijn een aantal contra-indicaties waarbij je Kambo niet mag doen.

1. Als je een ernstige hartaandoening hebt

2. Als je een ernstige hersenziekte hebt

3. Als je een beroerte hebt (gehad)

4. Als je medicijnen gebruikt vanwege lage bloeddruk

5. Als je een bloedtransfusie hebt gehad

6. Als je bloedstolsels in het bloedvat hebt

7. Als je een ernstige psychische aandoening hebt of zware antidepressiva gebruikt.

8. Als je aan het wachten bent op chemotherapie of radiotherapie of recent chemotherapie of radiotherapie hebt gehad. Na 1 maand kan het wel omdat het helpt de intoxicatie die je hebt opgelopen te verminderen.

9. Als je een immuunsuppressivum gebruikt (geneesmiddel dat de werking van het afweersysteem remt)

10. Als je zwanger bent

11. Als je moeder bent en je nog borstvoeding geeft of je kindje jonger dan 6 maanden is

12. Als je de ziekte van Addison of epilepsie hebt

13. Als je herstellende bent van een gecompliceerde operatie

14. Als je jonger bent dan 18 jaar

15. Voor of binnen een maand na een  Bufo Alvarius ceremonie

16. Voor of binnen 4 maanden na een IBOGA ceremonie

17. Binnen een week na een Colonhydrotherapie of darmspoeling

Bij twijfel bij een bepaalde aandoening of medicijngebruik zal ik geen behandeling doen of je verwijzen naar een dokter. Ondanks de bewezen medicinale werking zie ik het niet als een vervanging van medicijnen of een medische behandeling. Het is een spiritueel ritueel en zal nooit adviseren om te stoppen met medicatie die je is voorgeschreven.

 

Dieet en voorbereiding
o Eet geen vast voedsel gedurende 8-10 uur van tevoren, of geen eten voor acht uur eerder. Drink slechts drie uur voordien lichte thee of sappen.
o Drink geen overmatige hoeveelheden vloeistof voorafgaand aan de Kambo-behandeling. Het is vereist om 1,5 liter te drinken voor de behandeling, maar het doel hiervan is om 10-20 minuten te drinken voordat het geneesmiddel wordt aangebracht. Wacht alstublieft tot u bij de ceremonie aankomt voordat u drinkt.
o Gebruik geen alcohol of andere substanties gedurende 24-48 uur vóór of na de Kambo-behandeling.
o Probeer voedsel dat sterk is in de lever één tot twee dagen vóór en na kambo te vermijden.

Downloads

Een privé  Kambo sessie bedraagt €111.00,-

Duo Sessie €177.00,-

Inenting (het vaccin van het bos - 3x binnen maancyclus 28 dagen) €288.00,-

Kambo wordt ook gebruikt als onderhoud. Een enkele Kambo Cleanse wordt beschouwd als een diepe reiniging. Een reeks van drie ceremonies binnen 1 maancyclus wordt door de krijgers van diverse tribes in Zuid-Amerika beschouwd als een inenting (het vaccin van het bos). Het werkt als een natuurlijke vaccinatie voor het immuunsysteem en geeft het een volledige reset. De traditionele aanbeveling van de tribes is om 3 volledige toepassingen van Kambo te ontvangen binnen één maancyclus (28 dagen) om het volledige potentieel te bereiken en voor langere gunstige effecten.

Wanneer je je afvraagt welke reiniging je moet doen, hangt het af van hoe diep je wilt gaan. Er is altijd een andere laag van het Zelf om te reinigen, openen en herstellen. Elke keer dat het medicijn binnen een cyclus van volle maan wordt geserveerd, is het potentieel zo veel dieper

Kambo 3x toepassen binnen een maandcyclus wordt een Kambo-initiatie genoemd. Voor iedereen die nog nooit Kambo heeft meegemaakt, is het belangrijk om de 3 sessies te voltooien om het meeste voordeel te ontvangen.

De eerste Kambo-sessie helpt om de jaren van gifstoffen in het lichaam te verwijderen. De tweede sessie gaat wat dieper in op de fysieke, mentale en emotionele opbouw. De derde gaat nog dieper en kan Kambo werken aan het opruimen van spirituele ziekten en ziekten die generatie op generatie worden doorgegeven (voorouderlijke ziekten).

Neem contact op voor verdere vragen of afspraken
Via: info@kelvinwelling.nl of het contactformulier op deze website

Of natuurlijk hier via Facebook.

Testimonials

Onlangs deed ik een Kambosessie bij Kelvin. Een bijzondere ervaring. Intens, maar het was het allemaal waard. Het voelde als de ultieme detox. Mijn lijf ruimde flink op en ik had de dagen erna duidelijk meer focus en voelde me gegrond.
Wat ik fijn vind bij Kelvin is de zorg. Overal wordt aan gedacht. Hij creëert een fijne space, waar ik me comfortabel en gedragen voel, terwijl het medicijn zijn werk kan doen. Ik heb inmiddels verschillende ceremonies bij Kelvin gevolgd, iedere keer weer neem ik wat mee terug dat heeft bijgedragen aan mijn gezondheid en ontwikkeling. Ik kan het iedereen aanraden 🙏

Michelle Nanninga