The helende magie van cacao en ceremonies

Leuke cacao weetjes…

Bekend om het openen van het hart. Met cacao kun je op een diepere manier contact maken met jezelf en anderen. Elke angst zal worden vervangen door liefde en vreugde.

Cacao helpt je verbinding met je hogere zelf te versterken, wat je helpt verbinding te maken met je innerlijke kracht en waarheid. Je kunt je pijn die je momenteel ervaart onderzoeken  en je er een weg doorheen voelen – want het is alleen wanneer we onszelf toestaan ​​het echt te voelen, dat we het kunnen laten gaan. Dit zal je helpen om een ​​gelukkiger, lichter leven te leiden, waar je je niet door je verleden belast voelt. Het loslaten van deze pijn maakt ruimte voor meer liefde en licht.

Verbetert en verdiept meditatie – Je zult in staat zijn om je te verbinden met je innerlijke geest, die je zal helpen om meditatie op een veel dieper en spiritueel niveau te verkennen. Je zult merken dat je je gemakkelijker kunt concentreren en in het heden kunt zijn, en dit zal je helpen om vollediger te leven in het, waardoor je geest en ziel rust krijgen.

Een weg naar creativiteit- Cacao wordt vaak gebruikt om inspiratie en creativiteit samen te brengen en je te helpen voorbij die innerlijke blokkades te komen die ervoor zorgen dat je in je comfortzone blijft en je innerlijk kind gevangen houden. Je zult merken dat nieuwe ideeën en uitdrukkingen van jezelf gemakkelijk naar je toe stromen.

Mentale helderheid – Tijdens deze ceremonies wordt je herinnerd aan alles wat je bent – je vaardigheden, talenten en creatieve vaardigheden – en begin je alle gedachten los te laten van alles wat je niet bent. Dit zal je helpen balans in je leven te vinden, evenals helderheid in je geest, waardoor je doel duidelijker voor je wordt.

Herstel uw innerlijke mannelijke en vrouwelijke energieën – Mannelijke en vrouwelijke energieën kunnen in ons allemaal naast elkaar bestaan, maar vaak zijn ze onevenwichtig. Sommige mannen hebben hun vrouwelijke energieën onderdrukt, terwijl sommige vrouwen problemen hebben met het verbinden met hun mannelijke energieën, en vice versa. Dit wordt niet geholpen door het feit dat de wereld zich momenteel in een onbalans bevindt als het gaat om het mannelijke en het vrouwelijke. Wanneer je deze energieën binnenin in balans brengt, kun je een effectiever leven leiden, gevuld met volledige harmonie. Met vrouwelijke energie kun je inspiratie ontvangen, terwijl mannelijke energie je helpt er naar te handelen.

Innerlijke rust – Cacao kan helpen onze dagelijkse stress en zorgen te verlichten, omdat het ons aanmoedigt om meer af te stemmen op onze positieve, optimistische kant. Dit is van vitaal belang wanneer we proberen moeilijkheden en uitdagingen aan te gaan die zich voordoen in ons leven – wat ze onvermijdelijk zullen doen, omdat, zoals het boeddhisme stelt, al het leven lijdt.

Genezing – Als er dingen in je geest of je hart zijn die je tegenhouden om het mooie leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd, zal cacao je helpen meer inzicht te krijgen in wat deze dingen zijn,  je helpen de kracht te krijgen om ze neer te zetten en de dingen op te pakken die je zelf echt wilt. Dit zal je helpen een gezonder leven te leiden in lichaam en geest.

Loopbaanbegeleiding – Misschien heb je een baan waar je niet gelukkig van wordt, of heb je geen idee wat je ware roeping hier op aarde is? Cacao helpt je om duidelijkheid te krijgen over je natuurlijke talenten en sterke punten, je te verbinden met je creativiteit en je de weg te laten vinden naar wat je ziel verlicht. Wanneer je je in deze staat bevindt, zullen schepping en overvloed naar je toe stromen.

PRET! – Cacao is een vrouwelijke kracht die je kan laten zien dat het leven bedoeld is om leuk te zijn – dit is waar we hier voor zijn. Sta jezelf toe je volledig over te geven aan deze energie en een hogere dimensie binnen te gaan. Dan realiseer je je dat niets hier op aarde permanent is en dat al het leven gewoon een spel is om hier nu van te genieten.


Dus waarom in het kort?

Je leert om je hart te openen en dat is het belangrijkste dat we als mens kunnen doen. Dit stelt ons in staat om ons volledig open te stellen voor ons ware potentieel, kwetsbaar te zijn en te onze authentieke zelf te omarmen.

Door te ontdekken wie we echt zijn, kunnen we ons hoogste potentieel bereiken en het mooiste leven voor onszelf en de mensen om ons heen creëren. Hoe meer we ons verbinden met liefde en bewustzijn in onszelf, hoe meer we meer liefdevolle en bewuste keuzes kunnen maken voor het grotere goed.

Ben jij klaar om het te proberen? Neem deel aan de volgende groepsceremonie of plan een privé afspraak in – info@kelvinwelling.nl of hier via de website onder contact.

https://www.facebook.com/events/2205775959713667/

Tip!
De cacaoceremonie is ideaal voor teambuiding, het versterken van familiebanden en vriendengroepen. Je kun me hiervoor inhuren op locatie of een privé ceremonie organiseren. Neem contact op voor meer info.