Cacao ceremonie

Chocolade + ceremonie… Als je deze 2 woorden combineert ontstaat er een eeuwenoude magische ritueel om verliefd op te worden. Een cacao ceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent.

Geef me een aantal uurtjes van je tijd en ik breng je terug naar je natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, in het hart en in verbinding met jezelf en de ander.

Een moment voor jezelf, naast je gehaaste leven. Essentieel, want veel hoofdwerk en drukke banen leiden tot opgehoopte spanning, fysieke en mentale blokkades.

We openen de ceremonie in verbinding en drinken de eerste ronde cacao. Tijdens het drinken neem ik je mee in een dankbaarheidsvisualisatie. Langzaam krijg je een warm gevoel in je lichaam. Je bloedstroming versterkt en je hart begint zich meer te openen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor je diepste gevoelens.

Om de schreeuwende monkey mind stil te krijgen is activatie van het lichaam nodig. Dus heb ik de cacao ceremonie die eerst voornamelijk op dans gericht was gecombineerd met bewust ademen, schudden, springen, dansen, geluid maken, gevolgd door fases van ontspannende (life) muziek en stilte.

Het lichaam zit vol opgehoogde spanning, door je gehaaste leven. Het blokkeert je natuurlijke energiestroom in je lichaam en dit heeft een negatieve invloed op je denken, je omgang met al je relaties en je hele functioneren.

Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen er veel emoties loskomen en weer gaan stromen, je kan een hoge mate van blijdschap voelen en verhoging van gevoeligheid van je zintuigen. Raw Cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, lever en nieren te ontgiften, stress te verminderen en natuurlijk versterkt het de afgifte van geluks hormonen.

Je komt in contact met je onderbewustzijn en innerlijke kracht waardoor je diverse inzichten en heling kunt ontvangen op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied.

Meer info over deze ceremonie vindt je hier op mijn website:

De cacaoceremonie is ideaal voor teambuiding, het versterken van familiebanden en vriendengroepen. Je kun me hiervoor inhuren op locatie of een privé ceremonie organiseren. Neem contact op voor meer info. 

https://www.kelvinwelling.nl/conscious-cacao-party/

5 dingen die je moeten weten als je deelneemt aan een cacao healing:

1. Cacao is een hartopener waardoor je je beter in VERBINDING komt met jezelf, de ander en de wereld.
2.Rauwe cacao heeft de hoogste concentratie aan antioxidanten waardoor je lichaam en immuunsysteem een BOOST krijgen.
3. Cacao bevat de neuromodulator fenylethylamine (PEA), die helpt het lichaam een gevoel te creëren van opwinding en euforie. Het helpt ons ook om aanwezig en alert te blijven. Met gezonde hoeveelheden PEA kunnen we gefocust blijven, de tijd vertraagt en we zijn niet afgeleid door honger of overtollige PRIKKELS van de ‘buitenwereld’.
4. Ook bevat cacao Anandamide. Anandamide leidt tot gevoelens van gelukzaligheid en euforie en speelt ook een belangrijke rol bij het matigen van pijnperceptie en de herinnering van de pijn. Daarnaast helpt het bij het reguleren van de eetlust en stemming. Cacao heeft zich bewezen om te helpen bij depressieve gevoelens.
5. Kortom: cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, lever en nieren te ontgiften, STRESS te verminderen en versterkt het de afgifte van GELUKShormonen.

Meldt je nu aan als je:

-Moeilijk stil kunnen zitten en veel in je hoofd zit
-Gevoelens ervaart van niet goed genoeg zijn
-Erg veel gedachtes hebt, ondanks meditatie
-Sowieso erg mentaal bent ingesteld)
-Werk doet waarbij je vooral je hoofd gebruikt
-Van beweging/dansen houdt
-Eens iets heel anders wilt proberen op dans/meditatiegebied

Meer info over dit event, kosten en foto’s:

https://www.facebook.com/events/424189795103188

Aankomende events:

https://www.facebook.com/KelvinWelling.JourneyoftheHeart/

OF stuur een bericht via deze website of Facebook voor meer info