Journey of the Heart CacaoCeremonie – De reis van de HELD

Herken je deze frustratiepunten?

*Je hebt het gevoel dat je niet vooruit komt in het leven. Dit kan op werkgebied, persoonlijke groei of relaties zijn.
*Je hebt moeite met situaties te accepteren zoals ze zijn.
*Je bent vaak bezig met wat anderen over je denken/zeggen. Hierdoor kun je niet vrij leven en vindt je het moeilijk om beslissingen te maken en stappen te nemen die je graag wilt.
*Je hebt angsten die je tegenhouden in het dagelijks leven. Je voelt je niet goed genoeg.
*Je voelt je depressief.
*Je wordt gek van de continue stroom van (negatieve) gedachten.
*Je voelt je onzeker op je werk en in relaties en je wilt graag in je kracht gaan staan.
*Je bent bereidt om verantwoordelijkheid over je leven te nemen maar je weet niet hoe?

Tijdens deze cacaoceremonie wordt JIJ de HELD van jouw verhaal…

Yeah, mijn eerste retraite in omgeving Weert. Met als thema ‘Wordt de held van je eigen verhaal’… Vrijdag 3 mei. Zie facebook event via link onderaan!

Wordt de HELD van jouw verhaal…

Een held zijn betekent dat je de auteur bent van je eigen levensverhaal. Dit kun je bereiken door de verhalen uit je verleden af te werpen, precies zoals een slang dat met zijn huid doet. Je zult dan geen slachtoffer meer zijn van wat er met je gebeurd is, maar je zult de kracht vinden om je eigen dappere verhaal te schrijven over kracht, genezing en schoonheid.

We spelen vaak een rol in het leven, een karakter. We spelen een vader, moeder, een zoon of dochter, een coach, een manager, een onbegrepen man of vrouw, de gekwetste persoon… Dit zijn slechts figuren die we hebben gecreëerd om te verklaren wat er met ons is gebeurd. In feite zijn het hersenspinsels die niets te maken hebben met wat we werkelijk zijn. Maar dit masker is op den duur iets wat samensmelt met je Zelf. Je identificeert je hiermee met alle gevolgen van dien. En de pijn begint als je geloofd dat deze rollen en verhalen die daarbij horen waar zijn. Denk maar eens aan alle overtuigingen die bij deze verhalen horen en hoe dit effect heeft op ons dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld maar aan het gevoel van niet goed genoeg zijn.

Als held van jouw verhaal ga je de beperkende rollen en figuren waarmee je je identificeert loslaten, inclusief de overtuiging dat deze waar zijn. Je ‘figuren’ worden dan wat je ‘doet’, maar je bent ze niet. In feite zijn we allen professionele acteurs en actrices. Alleen is de ware zelf verloren geraakt in alle verhalen en personages.

“Elke rol die je speelt is een verzameling van overtuigingen en een zak vol verwachtingen en als aan die overtuigingen en verwachtingen door de wereld en anderen niet wordt voldaan, zijn we teleurgesteld en nemen we het persoonlijk. Als we deze rollen loslaten, kunnen we doen waarvoor we geroepen zijn. Dan nemen we de wereld om ons heen niet meer zo persoonlijk.

Ben jij klaar om een held te worden? Je zult ontdekken dat elk verhaal een self fulfilling prophecy is. Je kunt je verhaal op zodanige wijze vertellen dat je weer in je kracht terugkeert… Op een geheel nieuwe manier. Dat is jouw heldenverhaal!

Hoe, wat en waar en kosten vindt je in het event. De early bird ticket loopt tot 11 april 2019.

https://www.facebook.com/events/265240127720474/

Tickets en meer info via Facebook en Eventbrite:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-journey-of-the-heart-cacaoceremonieretreat-de-reis-van-de-held-59312331781?aff=efbeventtix&fbclid=IwAR2_8rUFO5rGAU6AFJWOOPvK8wqL8CElbCq2MxZnkTzyMicSXsLb5f46ILQ&utm_term=eventurl_text