GRATIS 7-daagse ZelfLiefde challenge!

Start challenge!
50% Complete

Je bent er bijna: voer een geldig emailadres in en klik op de knop

Vul je gegevens hieronder in en start direct met de challenge!

We respecteren je privacy en je gegevens zijn 100% veilig

Onvoorwaardelijke acceptatie wordt wel eens verward met het feit dat we alles maar moeten accepteren en dat je anderen over je grenzen heen moet laten gaan, maar dat is het zeker niet. Het betekent wel dat je bij het aanschouwen van anderen naar jezelf leert kijken in plaats van de ander aan te vallen of te willen veranderen. Om dan vanuit rust je eigen keuze te maken.

Onvoorwaardelijke acceptatie betekent ook niet dat je altijd liefde moet zijn, dat je positief of spiritueel moet zijn.

Het betekent dat alles is wat het is. ZELFLIEFDE = ‘Ik accepteer wat er is’

Om te kunnen accepteren wat is zal je de lagen van je denken moeten afpellen zodat je dichter bij je ware zelf (kern) komt. Deze challenge helpt jou hierbij. En als je dan aan jezelf werkt door meer van jezelf te houden, dan verander je van binnenuit. En zul je terugzien in je leven.

Wat kun je verwachten?

Iedere dag ontvang je email met een inspiratie video met bijbehorende oefening zodat je: meer in je kracht gaat staan, meer zelfvertrouwen krijgt, leeft vanuit je hart, leeft in het hier en nu, je geheime saboteur herkent, de kracht van bezieling ervaart, leert vergeven en dankbaar leert zijn voor alle kleine dingen in je leven.

Je kunt deze challenge starten wanneer en waar je wilt. En deze op je eigen tempo doorlopen. Makkelijk toch?

Wat brengt deze challenge jou?

 • Meer liefde voor je Ware Zelf = Innerlijke Kracht

  Hoe meer je in contact bent met de Kracht in jezelf, des te vrijer zul je zijn op alle gebieden van je leven.

 • Meer Zelfvertrouwen

  We gaan aan de slag met je zelfvertrouwen zodat je meer van jezelf en het leven kunt genieten.

 • Diepere connectie met je Hart

  Leer leven vanuit je hart.

 • Meer genieten van het Moment

  Laat je identificatie met het verstand los en geniet van het moment, Hier & Nu!

 • De geheime saboteur

  Het negatieve stemmetje dat zegt dat je niet goed genoeg bent.

 • De kracht van Bezieling

  Verrijk je leven met bezieling

 • Meer dankbaarheid en vergeving in je leven

  Leer dankbaar te zijn voor alle kleine dingen in je leven. Vergeef zodat je schadelijke emoties die vastzitten in je lichaam opheft.

Doe nu mee!

Voer je gegevens in en begin nu nog met de eerste dag van de challange.

We respecteren je privacy en we zullen je nooit spammen

Testimonials

Ik zat niet lekker in mijn vel, relatie liep niet lekker, snel geïrriteerd, geen zin om iets te ondernemen.. Ik ontmoette kelvin en mijn gevoel zei dat ik een afspraak met hem moest maken. Je komt jezelf tegen tijdens de sessies, het was emotioneel en heftig maar Kelvin heeft mij de andere kant van de medaille laten zien. Hij is een aardige, rustige man en kan goed actief luisteren. De sessies zorgde voor nieuw effectief gedrag waarmee de gewenste resultaten gerealiseerd werden. Kelvin heeft me mijn leven teruggegeven en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor!!!

Inge
Inge

Op een mooie zaterdag werden we welkom geheten door Kelvin in een behaaglijke ruimte waar een hele fijne energie hing. Nadat iedereen aanwezig was begon eerst het voorstel rondje waardoor we de andere deelnemers een beetje leerde kennen en de sfeer meteen heel ongedwongen was.

Kelvin vertelde over het Ego, wat dat met ons doet en hoe het mogelijk is om daar goed mee om te gaan zodat je goed in je eigen kracht kunt blijven. Wat ook zo werkt met positieve gedachte en affirmaties, op deze manier krijg je meer zelfvertrouwen waardoor de eigen liefde stijgt.Verder bestond de workshop uit spiegel, visualisatie en vergevingsoefeningen. Door deze oefeningen voelde ik dat er in mijn lichaam iets in gang werd gezet. Door het te voelen en te doorleven kon ik dingen uit mijn verleden opruimen met als gevolg dat ik weer wat meer van mezelf kon houden.

Als laatste kregen we 10 tips om meer van jezelf te houden en oefeningen voor thuis, die ik met heel veel succes gedaan heb. Hierdoor heb ik een aantal dingen uit mij verleden los kunnen laten, die voorgoed uit mijn systeem zijn gewist.

Voor mij was dit een zeer geslaagde workshop Zelfliefde, een echte aanrader.

Liefs Marie-Louise

Marie-Louise
Marie-Louise