Waarom ik mijn bedrijfsnaam heb veranderd?

#naamsverandering
#energetisch
#proces

Lieve SuccesDokter,

Het is tijd om afscheid te nemen. Hier ben ik al even mee bezig. Ik krijg nog steeds leuke en positieve reacties op deze naam. Echter past het niet meer bij wat ik doe en nog belangrijker, er zit geen gevoel meer bij. Deze naam is in het leven geroepen vanuit de studie ‘De science of Succes’ van Napoleon Hill. Dit samen in combinatie met alle fouten en niet behulpzame wegen die het systeem aanbood tijdens mijn ziekte ontstond de SuccesDokter.

Het heeft altijd om innerlijk succes gedraaid al is dat niet altijd duidelijk geweest voor de buitenwereld. Alle ervaringen in de buitenwereld, inclusief succes en falen, kun je namelijk terug vinden in jezelf. De wereld die je ervaart is niets meer dan een weerspiegeling van een inwaartse toestand.

Lange tijd ontstond er geen nieuwe naam. Apart, dacht ik. Maar het gevoel bleef aanwezig. Uiteindelijk wist ik dat ik mijn eigen naam moest omarmen. Dit ga ik dan ook hier op Facebook doen. En mijn website wordt kelvinwelling.nl

Kelvin Welling is iets wat qua naam niet veranderd. Wat we doen is vaak een rol, het spelen van een rol, een karakter. We spelen een vader, een zoon, een coach, een manager, een onbegrepen man of vrouw, de gekwetste persoon… Dit zijn slechts figuren die we hebben gecreëerd om te verklaren wat er met ons is gebeurd. In feite zijn het hersenspinsels die niets te maken hebben met wat we werkelijk zijn. Maar dit masker is op den duur iets wat samensmelt met je Zelf. je identificeert je hiermee met alle gevolgen van dien. En de pijn begint als je geloofd dat deze rollen en verhalen die daarbij horen waar zijn. Denk maar eens aan alle overtuigingen die bij deze verhalen horen en hoe dit effect heeft op ons dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld maar aan het gevoel van niet goed genoeg zijn.

Fysiek (voor Kvk) heb ik mijn naam veranderd in Journey of the Heart. Omdat al mijn diensten gericht zijn op de reis van hoofd naar hart. En aan mijn diensten en levensmissie gaat niets veranderen. Hier gaat mijn boek over die ik aan het schrijven ben. De online leeromgeving zal voornamelijk gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, loskomen van het lijdende verstand en vanuit het hart en gevoel leven. Ook heel apart is, dat ik een tijd terug een aantal video’s heb gemaakt op Youtube met het concept ‘Food for the Heart and Soul’. Hart en ziel spelen dus een belangrijke rol, ook met de ceremonies en plantmedicijnen waarmee ik werk. Het gaat allen over het losbreken van je oude, vaak lijdende verhalen en ervaringen. Het los komen van je identificatie met je verstand, zodat je meer vanuit je hart en ziel gaat leven. En dit is vaak een spannende reis waarbij je hele leven op de kop staat. Je relaties veranderen, je gezondheid verbetert, je zult een totale andere kijk op jezelf en de wereld om je heen hebben. Mensen gaan je als zweverig of gek bestempelen. Terwijl het juist het tegenovergestelde waar is. Je staat volledig in bloei en met beide voeten bewust in het leven.

Degene die vanuit de illusies van het verstand leven zweven nog altijd meer en hoger dan degene die vanuit het hart leven. Je pikt echter niet meer de geconditioneerde verhalen en de voorgelegde paden waarin je gehersenspoeld bent om deze als makke blinde schaap te volgen. Je begint je eigen pad op een bewuste manier te bewandelen. En dit moedig ik altijd aan. Het maakt niet uit welk pad het is als je dit met liefde en compassie vanuit het hart doet zal dit niemand schaden.

Binnenkort zal ik mijn eerste dag retraite organiseren in de omgeving van Weert. Een prachtige locatie met ceremonie met als thema ‘Held worden van je eigen verhaal’ en daarmee losbreken van alle oude verhalen. Foto’s en info volgt nog.

Dus ik verwelkom Kelvin Welling en Journey of the Heart in mijn leven. Let’s create another beautiful chapter. <3