Van overleven naar leven

Jarenlang heb ik gewerkt voor een bestaansniveau. Om te kunnen eten of mijn rekeningen te betalen. Kortom om te overleven. Mijn hele leven draait het al om ‘overleven’. Ik liet toe dat het leven me overkwam. Hoe ik het anders kon doen was me nooit geleerd. Hoe ik anders kon denken was me nooit geleerd. Ik kon de ervaringen in mijn leven alleen maar proberen te overleven. Het huiselijke geweld als kind zijnde,  het wegrennen van pijn en verdriet om niet te hoeven voelen, door het kiezen van allerlei verslavingen en afleidingen. Dit werkt tijdelijk best goed. Maar wat ontkend wordt, wordt ten alle tijden geprojecteerd in de wereld om je heen. En als dit ook nog eens emoties zijn zoals, woede, haat en bijvoorbeeld schuld dan kun je ervan uitgaan dat je een wandelende tijdbom bent. Op 20-jarige leeftijd ontplofte deze bom dan ook door middel van een levensbedreigende situatie, gevolgd door een langdurige ziekteperiode van angst en depressie.

Ik kon niets anders dan me overgeven aan de klachten, de pijn, de angsten en verdriet. Ik dacht dat dit het einde voor me was. Ik werd genoodzaakt om mijn aandacht naar binnen te richten. Ik moest door alle pijn en verdriet heen. Door alle lichamelijke klachten. Deze helse eenzame reis duurde ongeveer 7 maanden. Door urenlang per dag te mediteren kwam ik uiteindelijk weer in contact met mijn diepste kwetsbaarheid, mijn innerlijk kind, mijn hart. Hier ontving ik de wijze lessen van verantwoordelijkheid. Ik was de schepper van mijn leven. Ik creëerde een staat van overleven.  Verantwoordelijkheid betekent geen schuld. Wat je niet geleerd hebt kun je niet weten.  Er is geen schuldige, alleen een ontstaan. En hier kun je wat mee. En dat deed ik ook. Ik stapte uit mijn slachtofferrol en stopte met anderen de schuld geven, ik stopte om mezelf te schuld te geven. Er ontstond ruimte voor vergeving en heling. En zoals de uiterlijke wereld een spiegel is, zijn er dan ook geen situaties of personen meer die als projectie dienen voor de schuld die in jou denkgeest aanwezig is.

Maar wat is nu de eerste stap die je kunt nemen om van overleven naar leven te gaan?

Vanuit dit punt werd ik vanzelf geleid. Dit was het moment dat ik de kans kreeg om te gaan leven. Vragen zoals: “Wat is nu echt belangrijk?”, “Hoe breng ik zingeving in mijn leven? “, “Waarvoor wil ik iedere dag graag voor uit bed komen?”  en misschien wel de belangrijkste “Hoe kan ik dienen?”.

Deze vragen zorgde ervoor dat ik mijn zieledoel kon ontdekken. Ik geloof dat ieder van ons op aarde is gekomen met een doel dat bijdraagt aan de heling van je ziel. Iedereen heeft een stel talenten en gaven dat staan de springen om ontdekt te worden. Staan te springen om tot expressie te komen. In contact staan met je zieldoel zorgt voor passie, vastberadenheid en oneindige energie. Een reden om iedere dag voor uit bed te komen, een reden om te leven!

Het raakt me ook des te meer om te zien hoe mensen volledig bezig zijn om te overleven. Het leven laten overkomen in plaats van de verantwoordelijkheid terug te claimen, met alle gevolgen van dien. En het maakt niet uit of je geld hebt of armoede ervaart. Misschien heb je genoeg geld, een goede baan. Misschien vindt je het wel oké of misschien heb je moeite om iedere dag uit bed te komen om te werken. Er is een rode draad die hierbij speelt ongeacht de situatie. En ik heb zowel tijden ervaren dat we niet eens een tv of een goed gevuld bord met eten hadden, maar ook goed betaalde banen gehad waar ik niet zo nauw hoefde te kijken. Toch miste is ‘iets’.  We voelen iets te missen en zoeken dit allen op de verkeerde plaats. We missen zingeving, we missen het contact met ons hart, we missen ons zieledoel.  Ten alle tijden had ik een soortgelijke vraag in gedachten: “Is dit het?”, “Is dit alles?”, “Is dit bezieling?”.

Het Universum bracht me een cadeau op mijn pad. Ik belandde in Amerika en kreeg de kans om de wetenschappelijke principes van succes te bestuderen aan de Napoleon Hill Foundation. En het eerste wat ik daar leerde, tevens het eerste principe van een succesvol en gelukkig leven was het hebben van een vastomlijnd doel. Een levensmissie, zieledoel of hoe je het ook wilt noemen. Deze opleiding werd de fundering van een nieuw leven. Het bracht me mijn zieledoel: anderen mensen weer in contact brengen met hun hart.

Eén van de ideeen heb ik pas afgerond. Het creëren van een online omgeving. De eerste training is ‘Ontdek je zieledoel‘. De eerste stap om te gaan leven!

Wil jij van overleven naar leven? Zingeving en voldoening ervaren? Dan is dit jouw kans. Deze training kan jou een oplossing bieden als je het verlangen hebt meer te betekenen voor jezelf en de wereld. Verlang je naar meer succes, een diepere connectie met jezelf, zowel spiritueel als persoonlijk groeien? Of wil je anderen helpen of blij maken?

Dan is deze training iets voor jou! Kosten? Een avondje minder stappen, een keer minder sushi eten. Of voor degene die het wat zwaarder hebben, een aantal euro’s sparen wanneer dat mogelijk is zodat je dit in jezelf kunt investeren.

€44,77

Wat krijg je hiervoor?

Ontdek je levensmissie via mijn magische 3-stappen forumule:

  • Je doorloopt stap voor stap de magische formule waarmee je je levensmissie zult ontdekken.
  • Stap 1: ontdek je passie.
  • Stap 2: gebruik je passie om anderen mensen vreugde te brengen of te helpen (hoe kan ik dienen?)
  • Stap 3: hetzichtbaar maken van jouw top 5 Kernkwaliteiten.
  • Voeg deze puzzelstukjes samen en je hebt je zieledoel.
  • Toegang tot ledenomgeving + discussiegroep
  • Gratis updates
  • Bonus: 7-stappenplan voor het succesvol toepassen van je zieledoel
  • Bonus 2: toevoeging aan besloten Facebook groep waar we elkaar kunnen ondersteunen in diverse levensthema’s.

Als je dit allen op één lijn brengt zal de magische formule ——> je zieledoel ontvouwen en zul je niet te stoppen zijn. Wees klaar voor een leven vol passie, vreugde en bijdrage. De wereld heeft jouw liefdevolle bijdrage nodig!

Deze training is een eerste stap. Je hoeft en moet nog helemaal niets. Je hoeft niet perse een bedrijf te starten of je baan op te zeggen. Denk even niet direct aan geld. Neem gewoon de eerste stap en ontdek waar je hart ligt. Dit zal je leven in ieder geval zingeving brengen. Wat je er verder mee doet kun je helemaal zelf invullen.

Meer info en  aanmelding:

http://mijnsuccesacademie.nl/courses/ontdek-je-zieledoel-je-levensmissie/

Leave A Response

* Denotes Required Field