Ayahuasca ceremonie – The Spirit Molecule

Ceremonia de Ayahuasca – The Spirit Molecule

Gracias, gracias medicina. Een terugblik op afgelopen weekend waar 16 moedige mooie zielen op ontdekkingsreis gingen in het Universum van de geest. Een krachtige, diepgaande reis die niet mag worden onderschat.

Dit jaar heb ik een tweehonderd tal mensen mogen begeleiden in hun helende reis naar binnen. Maar toch weet moeder aya me iedere keer weer te verbazen. De diepgaande connectie die je met jezelf en de ander maakt in 48 uur gaat vaker dieper dan familie banden. En dat is ook wel logisch. In de sacred space die we creëren kun je volledig jezelf zijn, iedere emotie/gevoel is welkom. Huilen, schreeuwen, lachen, zingen, dansen… herstel van depressies, ziektes, trauma’s en pijnen. Zelfs het contact met overledenen in beeld, dialoog of gevoel is mogelijk waardoor er oude stukken pijn die je met je meedraagt geheeld kunnen worden. Hoewel je intenties een krachtige bijdrage kunnen hebben krijg je niet altijd wat je wilt, je krijgt wel altijd wat je nodig hebt in het huidige moment. Nog jijzelf of wij als ceremonie leiders hebben hier controle over. Er is een hogere intelligentie aan het werk.

Ayahuasca geeft namelijk toegang tot/inzicht in het kwantumveld. In het kort uitgelegd kun je stellen dat álle informatie van het heden, verleden en de toekomst opgeslagen is in dat Quantum-veld, en ook dat alles en iedereen met elkaar is verbonden door dit veld waaruit niets kan ontsnappen. Het Quantum-veld is dus een onuitputtelijke bron van weten, ervaren, zien en voelen, waarin alles al bestaat, zelfs de toekomst die voor ons nog moet komen. Vele knappe geesten, waaronder Einstein spreken hierover.

Niet iedereen komt direct tot de ervaring van liefde en heling maar zelfs bij een milde ervaring waarbij men niet direct het effect voelt of de inzichten snapt, zie je in de dagen, weken, maanden na de reis een grote verandering in je leven. Door het delen van elkaars ervaringen en inzichten ontstaat er een enorme band, herkenning en waardering voor jezelf en de ander. Je zult ervaren dat je niet alleen bent en er niet alleen voor staat. Ook al hebben we ieder onze eigen levensverhalen en situaties. De pijnen die we meedragen zijn hetzelfde. De lessen kunnen herkenbaar zijn maar zijn voor iedereen anders.

Het kan zijn dat je les betekent dat je langzamer aan dient te doen en de mensen om je heen en wat je in het leven hebt meer te waarderen. Het kan zijn dat je een bestaan los dient te laten waar je slaapwandelend (onbewust) doorheen gaat, omdat we overtuigd zijn (geleerd hebben) dat we ons leven op een bepaalde manier moeten leven. Vanuit je hogere verruimde bewustzijn kan het ook een wake-up call zijn om de veranderingen te gaan aanbrengen die je altijd uit de weg bent gegaan. Als je de verhalen van pijn los laat en geen oordeel meer hebt, hoef je geen ziekte meer te ervaren en ontstaat de mogelijkheid tot genezing en groei. Hier ontwaak je je innerlijke kracht. Mijn oude wonden zijn mijn gaven en talenten geworden waardoor ik me beter kan invoelen en meer mededogen kan tonen. Een vereiste om dit werk te kunnen doen. Wie kan er beter iemand anders in zijn genezingsproces helpen dan iemand die zelf het proces heeft doorlopen, die alle valkuilen en leugens kent waarmee we ons zelf tegenhouden in het leven?

Voor de geïnteresseerde kun je hieronder de link naar een documentaire vinden over de Spirit Molecule (DMT), een lichaams eigen stof en tevens het werkzame deel in Ayahuasca. Er zijn meerdere goede docu’s die je kunt opzoeken maar in deze video hoor je vooraanstaande professoren, psychologen en andere onderzoekers over hun ervaring met de Spirit Molecule.

https://www.youtube.com/watch?v=LtT6Xkk-kzk

Informeer naar volgende event via een bericht op deze website of via Facebook:

https://www.facebook.com/KelvinWelling.JourneyoftheHeart/