Welkom, ik ben Kelvin Welling

Mijn naam is Kelvin Welling. Ik ben een personal freedom coach, die jou ondersteunt in het begrijpen en omarmen van je angsten, zodat je meer vrijheid in je leven ervaart en het leven kunt leven dat jij wilt.

Op jonge leeftijd verloor ik connectie met mijn hart door het zien van huiselijk geweld. Ik kon niets anders dan dit proberen op te lossen met mijn hoofd. Het werd een reis door woede, schuld, angst, onzekerheid, niet goed genoeg voelen, grijpende naar allerlei stoffen om mijn verdriet te verdoven. Totdat op mijn 20e mijn lichaam ermee stopte. Wat volgde was een hevige ziekteperiode gevolgd door een angststoornis en depressie. En zonder dat ik het wist begon hier de mooiste reis die een mens ooit kan maken. De reis naar zelfontdekking. De reis naar mijn hart.

Mijn lijdensweg is onnodig lang geweest en het raakt me om te zien hoeveel mensen in deze staat verblijven. Het raakt me om te zien hoe ze ‘blijven hangen’  in negatieve levenssituaties. Continu met hun gedachten in het verleden (waar depressie ontstaat) of in de toekomst (waar angst heerst). Hierdoor leven we niet vrij, we leven als een slaaf van ons verstand. Je kunt pas vrij leven als je vrij bent van angst.

De wereld heeft de ECHTE JIJ nodig!

Liefs, Kelvin

Dit doe ik op verschillende manieren.
Hier vindt je het actuele aanbod van workshops en trainingen. (offline)
Voor online trainingen ben ik momenteel een academy aan het bouwen. Stay tuned!