Heart & Soul Academy

COMMING SOON!

Jouw weg naar een succesvol en gelukkig leven

Voor wie is deze academie?

Deze academie is voor iedereen die meer van zichzelf wil leren houden. Jij bent iemand die continue met zijn gedachten in het verleden zit. Dit kan een negatieve situatie zijn of iemand die je iets heeft aangedaan. Je creëert iedere keer opnieuw dezelfde emoties als je hier aan denkt waardoor je je ellendig en ongelukkig voelt. Depressie ontstaat doordat je gedachten continue gericht zijn op het verleden. Ben jij diegene met steeds terugkerende angsten? Dan zijn je gedachten gericht op de toekomst. Wat als er dit gebeurt of wat als er dat gebeurt? Deze angsten zijn een illussie op het moment dat je ze denkt, maar door hier iedere dag mee bezig te blijven trek je meer situaties aan die je angstig maken. (Wet van de aantrekking)

Of ben jij degene die steeds in hoop verblijft op een eventuele betere toekomst? Als ik eindelijk die liefdevolle partner ontmoet, dan zal ik gelukkig zijn. Als ik een nieuwe baan heb, dan zal ik gelukkig zijn. Als ik meer geld heb, dan zal ik gelukkig zijn. Het verstand (Ego) houdt je altijd gevangen in het verleden en/of in de toekomst. En dit werkt automatisch. Vaak zonder dat je er zelf van bewust bent. Hierdoor zit je gevangen in de psychologische tijd en zal er niets veranderen aan je huidige levenssituatie. Alleen in het HIER en NU is verandering mogelijk. En daarom ben je hier. Omdat je opzoek bent naar een manier om je Ware Zelf te omarmen. Een manier op NU gelukkig te zijn. Jezelf te accepteren zoals je bent – zodat je het leven kunt creëren waar je recht op hebt.

 

Ik heb deze academie opgericht omdat het geen wat ik hierboven geschreven heb herkenbaar is voor veel mensen. Ik heb mezelf jarenlang toegestaan om te lijden totdat ik eindelijk de weg naar mijn hart terug had gevonden. Depressie, angststoornissen, ongeluk, verslavingen, geweld – ik heb het allemaal gezien en ervaren. En alleen door mijn mindset (overtuigingen, gedachten, denkpatronen) te veranderen, mijn manier van denken, heb ik het lijden kunnen stoppen. Mensen lijden onnodig. Natuurlijk heb je altijd te maken met negatieve situaties in het leven, bij de één heftiger dan de ander. Maar door er in te blijven hangen blijf je lijden. En nu heb JIJ de mogelijkheid om te stoppen met lijden.

Ik ben hier om je te leren hoe je dit allemaal kunt bereiken. We kunnen het verleden niet veranderen maar gelukkig kunnen we onze houding tegenover het verleden wel veranderen. Om dit verleden los te laten is het nodig om bereid te zijn om onze manier van denken te veranderen. Als mensen bij me komen met een probleem, en het doet er niet toe wat voor probleem dat is – slechte gezondheid, geldgebrek, onbevredigende relaties of geblokkeerde creativiteit -, er is maar één ding waaraan ik altijd werk en dat is JEZELF LIEFHEBBEN.

“Zolang je accepteert dat het leven je rond blijft duwen en sturen, zal het leven dit blijven doen. Onderneem actie en bepaal je eigen leven en toekomst!”

Mijn missie is anderen te helpen om te stoppen met lijden. Hier op mijn online academie vindt je diverse cursussen die je hierbij kunnen helpen. Ik leer je te luisteren naar de ‘stem’ van je Ware Zelf, help je bewust te worden van de belemmerende overtuigingen die de liefde in jezelf blokkeren en laat je inzien dat je een keuze hebt hoe je kunt reageren op (negatieve) situaties in het leven. De wereld heeft jouw LIEFDE nodig!

Ik zat niet lekker in mijn vel, relatie liep niet lekker, snel geïrriteerd, geen zin om iets te ondernemen.. Ik ontmoette kelvin en mijn gevoel zei dat ik een afspraak met hem moest maken.

Je komt jezelf tegen tijdens de sessies, het was emotioneel en heftig maar Kelvin heeft mij de andere kant van de medaille laten zien. Hij is een aardige, rustige man en kan goed actief luisteren.

De sessies zorgde voor nieuw effectief gedrag waarmee de gewenste resultaten gerealiseerd werden. Kelvin heeft me mijn leven teruggegeven en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor!!!

Inge
Inge

Op een mooie zaterdag werden we welkom geheten door Kelvin in een behaaglijke ruimte waar een hele fijne energie hing. Nadat iedereen aanwezig was begon eerst het voorstel rondje waardoor we de andere deelnemers een beetje leerde kennen en de sfeer meteen heel ongedwongen was.

Kelvin vertelde over het Ego, wat dat met ons doet en hoe het mogelijk is om daar goed mee om te gaan zodat je goed in je eigen kracht kunt blijven. Wat ook zo werkt met positieve gedachte en affirmaties, op deze manier krijg je meer zelfvertrouwen waardoor de eigen liefde stijgt.Verder bestond de workshop uit spiegel, visualisatie en vergevingsoefeningen. Door deze oefeningen voelde ik dat er in mijn lichaam iets in gang werd gezet. Door het te voelen en te doorleven kon ik dingen uit mijn verleden opruimen met als gevolg dat ik weer wat meer van mezelf kon houden.

Als laatste kregen we 10 tips om meer van jezelf te houden en oefeningen voor thuis, die ik met heel veel succes gedaan heb. Hierdoor heb ik een aantal dingen uit mij verleden los kunnen laten, die voorgoed uit mijn systeem zijn gewist.

Voor mij was dit een zeer geslaagde workshop Zelfliefde, een echte aanrader.

Groetjes Marie-Louise

Marie-Louise
Marie-Louise