Herken je deze frustratiepunten?

  • Je hebt het gevoel dat je niet vooruit komt in het leven. Dit kan op werkgebied, persoonlijke groei of relaties zijn.
  • Je hebt moeite met situaties te accepteren zoals ze zijn.
  • Je voelt je lusteloos en hebt geen zin om iets te ondernemen.
  • Je wilt meer zelfvertrouwen krijgen, in het leven en in jezelf
  • Je hebt angsten die je tegenhouden in het dagelijks leven.
  • Je voelt je depressief.
  • Je wordt gek van de continue stroom van (negatieve) gedachten.
  • Je voelt je onzeker op je werk en in relaties en je wilt graag in je kracht gaan staan.
  • Je bent bereidt om verantwoordelijkheid over je leven te nemen maar je weet niet hoe?

Als je ja zegt op één of meer punten, dan ben je op de juiste plaats. Ik ben er om je te helpen.

Hallo, mijn naam is Kelvin

Ik hou van openheid en eerlijkheid. Kwetsbaarheid is kracht en dit durf ik te tonen. Ik weet precies wat ik wil en help jou graag hetzelfde te ontdekken.

Als je jezelf herkent in deze punten dan zijn dit misschien ook de dingen waar je wakker van ligt. Dit zijn de zaken die je pijn doen. Waarschijnlijk loop je ervan weg. Je wilt dit niet voelen. Of misschien ben je er al zo gewend aan geraakt, dat je er niet eens meer bewust van bent. Misschien ben er wel bewust van maar je weet niet hoe je dit kunt veranderen. Ik begrijp hoe je je voelt. Daar hoef ik je niet voor te kennen. Waarschijnlijk hebben we andere levenservaringen, maar de mechanismen van pijn, verdediging, aanval en schuld, zijn voor ieder mens hetzelfde. Als er één ding is waar ik een expert in ben dan is het pijn. In het vasthouden van pijn. Maar ook in het anderen de schuld geven van deze pijn. En in de loop der jaren heb ik geleerd om mezelf los te koppelen van deze pijn, te helen, te vergeven, te kunnen accepteren wat is. We zijn niet ons verleden, niet de gedachten en emoties die daarbij horen. Niet je denken. Dus waarom zouden we ons nog langer hiermee identificeren?

Ik kan jou hiermee helpen. Maar jij dient in actie te komen! Want als je geen actie onderneemt, zit er een kans in dat je maanden, jaren en misschien wel je hele leven onnodig blijft lijden. Over een situatie of situaties die niets te maken hebben met wie of wat jij werkelijk bent.

Dus mijn vraag aan jou is: "ben jij klaar om in actie te komen?".  Wil je meer betekenis geven aan je leven?  Je uiterlijke wereld is een reflectie van wat er binnen in je gaande is. Wat denk je dat er gebeurd als je een betere relatie met jezelf aangaat? Je zelf volledig accepteert zoals je bent, jezelf alle liefde en ruimte geeft om te groeien. Dit zal een positief effect hebben op je omgeving en alle relaties in je leven.

Super Kelvin, kan ik nu de eerste stap zetten? Jazeker! Je zou kunnen starten met de gratis 7-daagse ZelfLiefde challenge. Iedere dag ontvang je email met een inspiratie video met bijbehorende oefening. Je kunt deze challenge starten wanneer en waar je wilt. En deze op je eigen tempo doorlopen. Makkelijk toch? Hieronder kun je je aanmelden.

Ik toon je de weg...

Jarenlang heb ik gewerkt voor een bestaansniveau, om te overleven. Om mijn rekeningen te kunnen betalen. Omdat er ons geleerd wordt dat we kei hard moeten werken om succesvol te zijn, om waardevol te zijn. Kei hard moeten presteren  want anders redden we het niet. Anders zijn we niet belangrijk in de ogen van anderen.

Al onze levensenergie gaat hiernaartoe, de zichtbaarheid hier in de fysieke wereld, om te doen wat anderen verwachten dat we doen. Is dit geïnspireerd leven? Is dit bezield zijn? En is die zichtbaarheid waar we gefocust op zijn wel echt zo belangrijk?

Inmiddels ben ik verliefd op wat ik doe en doe ik grotendeels alleen dingen die IK echt wil. Dit gun ik jou ook!

Dit is niet zonder slag of stoot gegaan. De reis naar mijn hart is een hele onderneming geweest en steeds kom ik weer een laagje dichter bij mijn kern, mijn Ware Zelf. Hieronder vindt je de video" De reis naar mijn hart". Dit is een mooie gelegenheid om mij beter te leren kennen en in deze video deel ik ook de belangrijkste levenslessen.

Neem nu de eerste stap naar jouw hart en schrijf je in voor de GRATIS Zelfliefde challenge!