Welkom in "DE GOODIEBAG"

Cadeau #1 van Kelvin Welling

Zelfvertrouwen hypnose mp3 van Edwin Selij

Eigenaar van Hypnose Instituut Nederland en al jaren een autoriteit op het gebied van hypnose en hypnotherapie.  Misschien heb je Edwin weleens op tv voorbij zien komen in programma’s bij BNN of op RTL5, waar hij mensen via hypnose supersnel van problemen afhelpt.

https://hypnoseinstituutnederland.nl/

Cadeau #2 van Kelvin Welling

E-book de kracht van je gedachten - Kelvin Welling

Het geheim is dat de kracht al in jezelf zit, het leert je alleen de methoden om zelfvertrouwen te kweken en voorziet je van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken. De informatie die ik in dit e-book deel is een volgende stap op je ontdekkingsreis naar jezelf. Een kans om jezelf beter te leren kennen.

Cadeau #3 van Maaike Maessen

E-book 7 stappen naar leiderschap - Maaike Maessen

Maaike Maessen: Leiderschap betekent voor mij de verantwoording nemen voor de keuzes die je maakt in je leven. Het betekent ook leven en werken met plezier én succes! Ik ben Maike Maessen. Ik leer jou hoe je je eigen momentum creëert voor een leven vol potentieel. Ik leer jou om vanuit gezond egoïsme keuzes te maken en van daaruit concrete acties te nemen zodat jij jouw dromen, verlangens en behoeften werkelijkheid maakt!

http://maikemaessen.nl/

Cadeau #4 van Kelvin Welling

25% korting op het online programma "Ontdek je Zieledoel"

25% korting op het online programma “Ontdek je Zieledoel”.  Ontdek je Zieldoel via mijn magische 3-stappen forumule. Hieronder vindt je de link naar meer informatie over de training.

http://mijnsuccesacademie.nl/courses/ontdek-je-zieledoel-je-levensmissie/

Cadeau #5 van Cherryl Challenges

Challenge expert Cherryl - Toegang tot de De Boost your Selfworth Challenge

Cherryl: Als jouw Zelfbewustzijn-Coach coach ik jou graag vanuit jouw huidige ‘state of mind’ naar meer zelfbewustzijn, kracht en zelfvertrouwen. De manier waarop jij jezelf ziet en de waarde die je in jezelf ziet, vind ik van uitermate belang voor jou, om te groeien en om positiever je leven te kunnen leiden

Je kunt je uiterlijk tot 7 september 23.59 uur gratis aanmelden, dus wees er snel bij!

http://cherrylchallenges.nu/bysc-in-goodiebag/

Testemonials

"Vandaag helemaal gelezen: En echt top Kelvin Welling! De kracht van gedachten, gevoel en gedrag, maar ook de wet van aantrekkingskracht wordt wederom bevestigd.
En vanaf NU oefenen, oefenen en nog eens oefenen met de oefeningen in dit e-book 🙂
Sommige aspecten zitten goed, andere zijn aan vervanging toe, met namen negatief denken en denken wat ik niet wil/vrees."

Melissa
Melissa