Mogelijke klachten:

 • Heb je last van gevoelens van frustratie, boosheid of agressie?
 • Heb je het idee nooit goed genoeg te zijn of het nooit goed genoeg te doen?
 • Maak je je veel zorgen over de toekomst?
 • Heb je moeite met intimiteit in relaties?
 • Ervaar je gebrek aan vertrouwen, gevoelens van schaamte, schuld of onveiligheid?
 • Moeite met manifesteren?
 • Blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal of sexueel niveau?

Body De-armouring is een unieke en krachtige methode om:

 • vastgezette pijn en trauma's in het lichaam, die voortkomen uit beangstigende en traumatische ervaringen in ons leven, zo liefdevol en zacht mogelijk te verwijderen;
 • met Body De-Armouring kun je ingang vinden naar diepere lagen in jezelf;
 • body De-Armouring heeft er bij mezelf voor gezorgd dat hele oude opgeslagen pijn vrij kon komen met de herinneringen die daarbij hoorden;
 • gevoelens van onveiligheid, oordeel, boosheid en verdriet, manipulatie en afgescheidenheid kwamen in één sessie aan het licht. Hierdoor kwam er meer ruimte in mezelf en voor mezelf;
 • blokkades effectief op te ruimen;
 • open te staan voor liefde, ruimte te bieden aan jezelf en binnen een eventuele relatie;
 • aanwezig te worden i.p.v. re-actief afwezig
 • seksuele/levens energie weer te laten stromen.
arrow
arrow

Body De-Armouring:

Trauma:

Trauma is iets wat diepe sporen achterlaat in onze geest, in ons gedrag maar ook in ons lichaam. En dit laatste was ik me niet zo bewust van als ik ten eerste dacht. En al helemaal niet hoe dit mijn dagelijks leven beïnvloed. Door alle onveilige en bedreigende situaties die we in het leven ervaren bouwen we een schild van trauma in ons lichaam.

Door het de-armoaren ontwapen je dus het lichaam van dit schild. Dit schild wordt in ons lichaam opgeslagen en in het bijzonder in ons spier- en bindweefsel (de myofascia). Fascia of myofascia is het dichte, taaie weefsel dat al je spieren en botten omringt en bedekt. In de normale gezonde staat is de fascia ontspannen en zacht. Het heeft het vermogen om uit te rekken en te bewegen zonder beperking. Wanneer je een fysiek trauma of emotionele trauma's ervaart, verliest de fascia zijn buigzaamheid. Het kan strak worden, beperkt en een bron van spanning zijn in de rest van het lichaam. Dit is het tastbare trauma dat je in je lichaam kunt vinden. Het slaat zich ook op in je cellulaire geheugen en DNA.

Hierdoor wordt het onverwerkte trauma dus ook vaak doorgegeven van generatie op generatie. Je ziet het vaak in familielijnen dat bijvoorbeeld seksueel misbruik, huiselijk geweld en andere oorzaken van trauma zich herhaalt.

Vastgelegen trauma in het lichaam leidt tot verharding van het spier- en bindweefsel. Dit heeft zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau een zeer diepe impact in ons leven. Het zorgt ook voor programmeringen en overtuigingen waaruit bepaald gedrag uit voorkomt die vaak schadelijk is in ons leven. Niet alleen in de relaties die hebben, maar ook met betrekking tot gezondheid, financiën, werk, het volgen van ons hart in welke situatie dan ook.

Body-dearmouring levert hier een diepgaande en permanente oplossing voor, ongeacht hoe oud of diep het trauma is weggestopt. Je kunt het namelijk in je hoofd wel wegstoppen en verbergen voor je zelf en anderen, maar het lichaam liegt niet. Deze fantastische techniek ruimt de fysiek opgeslagen blokkades snel en efficiënt op. De behandelingen werken zelfs door tot op het cellulaire en D.N.A niveau door. Ook veranderen je mentale en emotionele processen vrijwel onmiddellijk na deze sessies. Dit simpelweg omdat de oorspronkelijke trauma ervaring en bijbehorende programmering op alle andere niveaus wordt opgeruimd.

Ik voelde zo sterk dat ik deze techniek wilde leren en ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij Gosse terecht ben gekomen. Waarom? Omdat de oorspronkelijke body-dearmoaring door velen werd gedaan met harde hand. Door kei hard door te trauma heen te gaan en niet te luisteren naar het lichaam en de pijn van de cliënt. Hierdoor los je inderdaad wel trauma op maar tegelijkertijd ontstaat er meer trauma omdat je lichaam en zenuwstelsel geforceerd en overprikkeld wordt. En het lichaam is veel intelligenter dan het hoofd. Helaas zijn we dit in de loop der eeuwen vergeten. Gosse heeft vanuit deze pijnlijke ervaring de 'Tender Touch Technique' ontwikkeld. Je werkt dus zo liefdevol en zo zacht mogelijk met alle respect voor het lichaam. Afstemming intuïtief en goed voelen, zien en luisteren zijn dus enorm belangrijk voor het verwijderen van de vastgezette pijn in het lichaam, voortkomend uit beangstigende en traumatische ervaringen in ons leven en uit dat van onze voorouders. Er wordt met de pijn samengewerkt, je werkt tegen de pijngrens aan van wat draagbaar is. En dit vindt ik ook één van de mooie dingen omdat we altijd geleerd zijn om pijn weg te stoppen, te negeren en te onderdrukken met allerlei rotzooi. Maar juist werkend in de pijn vindt de magie van heling plaats.

Wat heeft het mij gebracht?
Vorig jaar in 2017 heb ik een body-dearmoaring van een vriendin gehad. Bij het werken met de solar plexus werd er van alles aangeraakt. Hier zat keihard weefsel. Logisch want ik had moeite om in mijn  kracht te gaan staan, ruimte in te nemen privé en zakelijk gezien, voor mezelf opkomen en weinig zelfvertrouwen. Er kwam zoveel energie vrij dat mijn handen en voeten begonnen te trillen, alles verkrampte, ik begon te huilen en wilde schreeuwen. Iets wat ik nooit kon, ik slikte alles maar weg, ik onderdrukte alle gevoelens, met alle gevolgen van dien. Maar naast de pijn was er zoveel ruimte, opluchting en ontspanning.

En nu een jaar later kijk ik terug naar vorig jaar. Wat er veranderd is in mijn leven. De kracht om me neer te zetten en alles te kunnen doen wat ik wil en blij van wordt. En natuurlijk is het proceswerk. Het echte werk begint pas na de sessies. Er is er maar 1 die verantwoordelijk is voor je leven, voor je gevoel en voor je heling en geluk. En dat ben je zelf!

Maar vorige week kwam ik weer een laag dieper tijdens de cursus. Want ik dacht dat ik me bewust was van mijn diepste pijnen en angsten. Onzekerheid, twijfel, niet goed genoeg voelen, angst om nieuwe dingen te ondernemen als zelfstandige....

En dit weekend heb ik ervaren dat al deze dingen voortkwamen uit een diepere gelegen trauma. Onveiligheid! En dit trauma zit in de heupen/onderbuik/schaamstreek. Onveiligheid die ik ervoer als kind door huiselijk geweld. Onveiligheid in relaties, tijdens mijn ziekte... Het thema was dus onveiligheid wat ik niet meer kon voelen maar nog steeds terug te zien is in de handelingen en subtiele spiegelingen momenteel in mijn leven. WOW....................

En ook dit keer was er pijn en verdriet en voelde ik me een kwetsbaar kind. Maar tegelijkertijd ontstond er zoveel ruimte, gevoel van vrijheid en kracht in mijn lichaam. En nu voelt het nog meer tijd om dit te belichamen. En deze kracht in mij, de liefde en inspiratie te delen met iedereen waarmee ik in contact kom.

Momenteel is dat in de vorm van ceremonies, cacao, ayahuasca, yoga, dans en vanaf nu deze fantastische techniek.

arrow
arrow

Welke resultaten kun je behalen met body De-armoaring?

 • Bevrijding van frustratie, boosheid of agressie.
 • Meer in contact met je hart/gevoel.
 • Loslaten van piekeren en zorgen maken over de toekomst.
 • Vrijbreken van mentale, emotionele en lichamelijke trauma's.
 • Meer manifistatiekracht om jezelf te laten zien en te creeëren in je leven.
 • Leren ontvangen, gezonde intimiteit kunnen ervaren, gezonde stroming van seksuele/levens energie.
 • Contact maken met diepere lagen van jezelf.
 • Vrijbreken van opgeslagen pijn en de herinnering aan traumatische ervaringen.
 • Loslaten van gevoelens van onveiligheid, oordeel, boosheid en verdriet, manipulatie en afgescheidenheid.
 • Meer ruimte in jezelf en dus meer ruimte om in te nemen in je werk en relaties.
 • Meer open staan voor de liefde in jezelf en de liefde van anderen.
 • Vertrouwen krijgen in de relatie met jezelf en anderen.
Losse sessie
88,-
 • Een sessie duurt ongeveer 2 uur.
3 sessies
210,-
 • 3 sessies van ongeveer 2 uur.

Wat kun je van mij verwachten?

1. Een veilige sfeer.
Zonder een gevoel van veiligheid kan je niet ontspannen en kan er ook geen heling plaatsvinden. biedt je veiligheid door o.a. belangrijke informatie te achterhalen (welke bijzonderheden zijn er te melden, wat zijn je wensen, wat zijn je grenzen) en door zelf heldere informatie te geven (hoe gaat een sessie in z’n werk, wat is er allemaal mogelijk, ik respecteer altijd jouw grenzen, etc.). Op ieder moment dien je het gevoel te hebben: het is oké hier, ik ben oké, jij bent oké en alles wat er gebeurt is oké. 

2. Een sacred space.
Een de-armouring sessie is voor mij echt iets anders dan bijvoorbeeld een afspraak bij een fysiotherapeut. Hoewel het hoofd er natuurlijk altijd voor een stuk bijblijft, liggen het mysterie en de healing op een ander, dieper niveau verborgen. Ik zet op een gegeven moment mijn hoofd voor een deel ‘uit’ en ga ik helemaal naar de ervaring van het (fysieke en energetische) lichaam. Een bepaalde geur in de ruimte, passende muziek, gedimd licht en het doen van een prayer of korte ademmeditatie zijn manieren om naar die ‘andere’ laag te gaan, om daar de wijsheid van lichaam en energie te kunnen volgen.

3. Uitnodigen, nooit forceren.
De-armouring kan met stevige druk gebeuren, maar ook heel subtiel. Echter, in ieder geval en op elk moment zal ik je lichaam alleen uitnodigen en dus nooit forceren.

4. Focus.
Mijn focus ligt voor het grootste deel bij jou: ben je nog aanwezig, wat is er gaande? Energie volgt mijn focus en als ik de energie wilt laten stromen zijn focus en aandacht dus van belang. Tegelijkertijd heb ik in een sessie ook altijd aandacht voormezelf. Wat gebeurt in mij? Neemt mijn ego misschien toch even een loopje met me? Wat voel ik in mijn lijf? En ben ik er met mijn hart helemaal bij? Bewustzijn hiervan is eveneens van groot belang.

5. Vol en toch leeg.
Als begeleider heb ik denodige kennis in huis, zodat ik weet wat ik doe en ook weet wat ik niet moet doen. Op een ander niveau ben ik echter juist zo leeg mogelijk. Hoe schoner mijn eigen systeem is, hoe beter de energie door mij heen kan stromen, als door een holle bamboestengel. Hoe meer ik bewust ben en hoe meer ik hebt opgeruimd in mijn eigen systeem, des te minder ik bij het geven van een sessie wordt geleid door mijn (ongezonde) ego, oude patronen en mijn beperkende mind (denken dat ik weet wat goed voor een ander is, een prestatie willen leveren, niet echt in contact zijn, etc.). Hiervoor is het nodig dat ik als begeleider het nodige aan bewustzijnswerk en healing-werk hebt gedaan en dat je dat ook altijd blijft doen. Dit doe ik door regelmatig zelf een De-armoaring te ontvangen. En daarnaast ben ik ook begeleider tijdens ayahuasca ceremonies en cacao ceremonies waardoor ik naast het dienen ook constant bezig ben met zelfheling.

Locatie

Sfeerimpressie

Hier een paar foto's van de ruimte waar de body De-armoaring plaats zal vinden.

"Bijzonder prettige combinatie van sport (yoga) en meditatie (dans). Ik vond het fijn om de workshop van Kelvin te volgen door zijn enthousiasme en vrolijke energie. Tegelijkertijd voelde ik me vrij om alles wat ik in mezelf tegenkwam te uiten via de dans en in de yoga. Als ik in Weert woonde, ging ik iedere week.

Katie
Katie

Een workshop bij Kelvin gevolgd waarbij ik vooral voelde: ik mag mezelf zijn. Kelvins enthousiaste en relaxte houding zorgden voor die veiligheid. Sowieso heel leuk om yoga en dans te combineren, voor mij beiden een manier om meer in mijn lichaam te komen. Kelvin begeleidt ons daarbij.

Katie
Katie

"Vandaag helemaal gelezen: En echt top Kelvin Welling! De kracht van gedachten, gevoel en gedrag, maar ook de wet van aantrekkingskracht wordt wederom bevestigd.
En vanaf NU oefenen, oefenen en nog eens oefenen met de oefeningen in dit e-book 🙂
Sommige aspecten zitten goed, andere zijn aan vervanging toe, met namen negatief denken en denken wat ik niet wil/vrees."


http://www.succesdokter.nl/gratis-e-book/

Melissa
Melissa

Lieve Kelvin,

Eerst en vooral dankjewel! Dankjewel voor deze mooie ervaring. Ik ben ontzettend blij dat ik heb doorgezet en dit heb mogen ervaren. In het begin was ik erg zenuwachtig en zat ik idd in mijn comfortzone, tot we onszelf hebben moeten voor stellen voor de groep, zo nerveus, maar wat ben ik blij dat je dat zo gedaan hebt. De energie veranderde dadelijk en er werd een veilige en liefdevolle omgeving gecreëerd waar ik en ieder van ons gewoon zichzelf kon zijn zonder oordeel. Ook heel leuk om met mensen samen te zijn die dezelfde interesses delen. De energie was gewoon enorm voelbaar. Ik heb heel veel herkenning gevonden in de dingen die je vertelde en heb ook veel mooie dingen mogen leren, zoals de thuisoefeningen waar ik nu mooi mee aan het werk ben. Het is fijn om de juiste handvaten aangereikt te krijgen om veranderingen aan te brengen die je al lang wil veranderen, maar niet weet hoe en ook om inzichten te krijgen in hoe je bepaalde dingen gewoon in stand houdt zonder dat je het eerst zelf beseft.

Die dag mocht voor mij blijven duren , ik heb de energie nog lang nadien gevoeld, dat heeft me idd ook aan het denken gezet over veel aspecten in mijn leven en nog steeds. Ik zou niets willen veranderen aan hoe die dag verlopen is. Gewoonweg ontzettend mooi wat je doet, je bent ook gewoon een ontzettend mooie, warme en liefdevolle ziel en hoe je dit met anderen deelt, ik had echt een gevoel van thuiskomen, van herkenning, iets zoals ik dat nog nooit heb meegemaakt. Dankjewel, want het geschenk van liefde en zelfliefde is groot. Wat ben ik blij dat ik erbij mocht zijn !

Natacha
Natacha

Kelvin heeft tijdens het gevoelsmensen weekend de estatic yoga dance experience verzorgd. Ik heb niet anders dan enthousiaste verhalen gehoord van de deelnemers. Hij maakt iets wat spannend kan zijn erg laagdrempelig met humor en zijn eigen verhaal. En wist ook steeds veel energie uit te stralen. Heerlijk, krachtig en inspirerend om voor de groep te hebben. Dank je wel mooie ziel. Mooi om jou te zien bewegen en jou anderen te zien bewegen. You move me too 

Linda Roos
Linda Roos

Ik zat niet lekker in mijn vel, relatie liep niet lekker, snel geïrriteerd, geen zin om iets te ondernemen.. Ik ontmoette kelvin en mijn gevoel zei dat ik een afspraak met hem moest maken. Je komt jezelf tegen tijdens de sessies, het was emotioneel en heftig maar Kelvin heeft mij de andere kant van de medaille laten zien. Hij is een aardige, rustige man en kan goed actief luisteren. De sessies zorgde voor nieuw effectief gedrag waarmee de gewenste resultaten gerealiseerd werden. Kelvin heeft me mijn leven teruggegeven en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor!!!

Inge
Inge

Op een mooie zaterdag werden we welkom geheten door Kelvin in een behaaglijke ruimte waar een hele fijne energie hing. Nadat iedereen aanwezig was begon eerst het voorstel rondje waardoor we de andere deelnemers een beetje leerde kennen en de sfeer meteen heel ongedwongen was.

Kelvin vertelde over het Ego, wat dat met ons doet en hoe het mogelijk is om daar goed mee om te gaan zodat je goed in je eigen kracht kunt blijven. Wat ook zo werkt met positieve gedachte en affirmaties, op deze manier krijg je meer zelfvertrouwen waardoor de eigen liefde stijgt.Verder bestond de workshop uit spiegel, visualisatie en vergevingsoefeningen. Door deze oefeningen voelde ik dat er in mijn lichaam iets in gang werd gezet. Door het te voelen en te doorleven kon ik dingen uit mijn verleden opruimen met als gevolg dat ik weer wat meer van mezelf kon houden.

Als laatste kregen we 10 tips om meer van jezelf te houden en oefeningen voor thuis, die ik met heel veel succes gedaan heb. Hierdoor heb ik een aantal dingen uit mij verleden los kunnen laten, die voorgoed uit mijn systeem zijn gewist.

Voor mij was dit een zeer geslaagde workshop Zelfliefde, een echte aanrader.

Liefs Marie-Louise

Marie-Louise
Marie-Louise